Follow me on a day in my life

Cheri and Caroline Solver Danish girls

Veet Event Copenhagen Beauty Styler

Veet Event Copenhagen

Cheri Passera and Caroline Solver

ENGLISH: Danish version in the bottom. This kinda sounds like the title of a vlog to be found on YouTube, but my video game is not that strong yet…. Almost two years ago when I first started blogging on Silver Stories, I did a very similar post and people seemed to really like it. I just read it myself and it was so much fun. That is what a blog can do too – work as a diary that is so fun (and sometimes cringeworthy…) to look back at. See the post here.

My life is rather hectic at the moment but luckily it is filled with things that I enjoy, if you don’t count having to paint my apartment and read for university. Yesterday was particularly hectic and this is what I did:

7.30: After snoozing twice I finally get up, shower, get dressed and jump on my bike to leave for university.

8.35: Arrive at my school after a 30-minute bike ride to meet a girl from my class to discuss an exam project. She had brought homemade, healthy buns and we had coffee. Great start of the day!

9.30: We manage to send off our problem statement to our teacher which is something that has been on my to-do list for a long time. Nothing better than checking off points on the to-do list.

9.50: Marketing audit class for 2,5 hours. Listening to other group presentations and dosing off to work related emails.

Read also – a week in my life pt. I

12.35: Time for the second lecture of the day. It is time for professional oral communication. We are analyzing body language.

12.45: I eat my lunch in class as there is no time for a break. Today is a healthy lunch as I have leftover tuna salad from the dinner the night before.

2.30: I leave class early in order to be in time for an event that starts at 3 pm. It is so cold and windy and I have to bike all across town.

3.10: I arrive rather sweaty after a tough bike ride and while looking at the other fabulous bloggers that are invited to the event, wearing beautiful outfits, high heels, getting out of their Uber rides,  I think to myself “will I ever be one of those girls”? while getting off my bike trying to control my windblown hair with my  hands. It is not the right kind of windblown hair here!

3.20: I attend the event that I am invited too by Veet. They are launching a new product called a beauty styler and it is pretty cool. Everything is pink at the event = I am in heaven. There are pop cakes, cupcakes, macaroons, pink elderflower and rhubarb drinks, cosmopolitans and it is just gorgeous. I mingle and talk to other Danish bloggers and feel pretty glamorous. A Wednesday afternoon with drinks!

Read also – a week in my life pt. II

4.30: My friend Cheri who I know from Berlin gets at the event. We have another drink and decide to try out the photo booth at the event. It turns into way too many photos and a lot of fun.

5.20: We leave the Veet event and it is pouring outside. The location we are at is out by the water, so waiting for an Uber that can also handle my bike takes 20 minutes.

6.10: The Uber drives me to my new apartment where I have a painting date with my boyfriend and two friends that I have forced to come help me.

6.10: When putting on my painting outfit, I can’t help but laugh at the contrast it is. An hour before I was at a gorgeous and fancy blogger event with cocktails. Now I am in a bad, torn outfit with paint all over it.

9.10: We paint and paint and paint and before we know it, we have painted for three hours.

9.20: We decide that we are done for the day and opt for heading to the burger restaurant right in front of my building for burgers and french fries and some catching up.

10: I am, once again, reminded why I am happy to be back in Copenhagen. Being back means that I am able to call two of my best friends that I have known since high school and we can go out for burgers on a regular Wednesday night.

11.10: After the last tough, windy and very cold bike ride of the day, I am finally home. My boyfriend is there and we finally have some time to talk after a busy day.

12.30: I fall asleep.

And that was my day! A lot of biking, a lot of socializing and a lot of contrasts. I guess that is what characterizes my life at the moment. How do you feel about these posts? Are they fun to read? Personally, I love reading them on other people’s blogs!

_______________________________

Dansk: Titlen på dette indlæg lyder lidt som titlen på en vlog, der kan findes på Youtube, men desværre er mit video-game ikke så stærkt endnu. Ikke desto mindre lavede jeg for to år siden, lige da jeg var begyndt at blogge, et lignende indlæg, og det blev ret populært. Jeg er også selv vild med at læse lignende indlæg på andre blogs, så jeg håber, at I kan lide at være lidt som en flue på væggen på en normal/unormal dag i mit liv. Indlægget jeg skrev for knap to år siden kan læses her, og det var ret hyggeligt for mig at læse det.

Mit liv er rimelig hektisk for tiden. Det er dog ikke noget dårligt, for jeg er vild med, når der er knald på. Det eneste jeg gerne ville være foruden er at male min lejlighed. Men det hørte I jo allerede om her 😉 I går var især en dag med mange planer på agendaen – læs selv her.

7.30: Efter at have snoozet at for mange gange (en af mine dårlige vaner), står jeg op alt for sent (en anden af mine dårlige vaner) og stresser rundt for at komme ud af døren. Når i bad, smider noget tøj på og hopper op på min cykel og så ellers af sted.

8.35: Seks kilometer senere ankommer jeg til min skole, for jeg skal mødes med en studieveninde og diskutere et eksamensprojekt. Hun har hjemmebagte boller med, vi køber ost og kaffe fra kantinen og hygger os. God start på dagen!

9.30: Vi opnår vores mål med morgenmødet og får sendt en problemformulering af sted. Det var et punkt, der har stået på min to-do-liste alt for længe, og det føles så rart endelig at få det krydset af.

9.50: Det er tid til en marketing audit forelæsning på 2,5 time. Jeg lytter så aktivt, jeg kan, når jeg ikke falder hen i blogverden og ubesvarede emails bag min computerskærm.

Læs også – en uge i mit liv pt. 1

12.35: Og nu videre til forelæsning nummer to. Professional oral communication. Vi hører om kropssprog.

12.45: Jeg spiser frokost i timen, for pause er der ikke tid til. Det er en god og sund maddag, for jeg har rester med fra aftenen før – tunsalat.

14.30: Jeg smutter tyve minutter før klassen slutter, fordi jeg skal nå til et event, der starter klokken 15. Jeg sætter en halv time af til at nå fra Dalgas Have til Langelinie og tænker optimistisk, at det er mere end rigeligt.

14.50: Det var det så ikke… jeg cykler i stiv kuling og modvind, fryser uden på og sveder inden i.

15.10: Jeg når endelig frem efter hård kamp på cyklen. Jeg iagtager de andre inviterede bloggere, der noget så glamourøst stiger ud af deres taxar og Ubere med perfekte outfits og højhælede sko, mens jeg selv hopper af cyklen, tænker “bliver jeg nogensinde sådan en kvinde?” og febrilsk prøver at redde mit hår, der ikke havde så godt af den vilde cykeltur. Mine kinder er samtidig meget røde. Og ikke på den gode måde.

15.20: Jeg når ind til eventet, jeg er blevet inviteret til af Veet. Ligesom de andre bloggere, er eventet meget smukt og glamourøst. Veet har inviteret, fordi de lancherer et nyt produkt kaldet en Beauty Styler, som er ret smart. Den bliver introduceret. Når introduktionen er færdig, er det tid til cocktails og kager. Alt er lyserødt og smukt og lækkert, og jeg er i himlen – alt er jo lyserødt. Jeg mingler og taler med de andre, drikker drinks og føler mig lidt høj over, at en normal, kedelig, blæsende og mørk efterårsonsdag kan være så glamourøs.

Læs også – en uge i mit liv pt. II

16.30: Min veninde  Cheri ankommer fashionably late. Jeg kender hende fra Berlin, hvor hun også boede i en periode. Vi drikker en (til) drink og afprøver photoboothen, som også er til eventet. Det har vi en masse sjov med.

17.20: Når det er tid til at sige farvel og tak til eventet, kommer vi uden for og det styrter ned. Normalt var jeg hoppet på cyklen alligevel, men de par drinks jeg har indtaget gør, at Uber er lidt mere tiltalende. Det tager dog 20 minutter før, at den kommer til Langelinie, hvor eventet finder sted, så vi venter.

18.10: Uber kører mig (og min cykel) til min nye lejlighed. Her skal jeg bruge resten af aftenen på at male med min kæreste samt to veninder, som jeg næsten har tvunget til at komme og hjælpe mig. De er troligt mødt op, og jeg er evigt taknemmelig.

18.10: Jeg trækker i mit knap så glamourøse malertøj og har det ret sjovt over, at jeg for en time siden var til bloggerevent med fingermad, høje sko og fine outfits, og nu står jeg i et hullet, grimt outfit og skal male. Det er en ret sjovt kontrast.

21.10: Vi maler og maler og pludselig er der gået tre timer, fra vi startede. Tiden flyver i godt selskab, og det er slet ikke ligeså slemt at male.

21.20: Vi beslutter, at vi må være færdige for i dag og smutter ned på en burgerrestaurant lige foran lejligheden. Burgere og pomfritter var lige hvad, der skulle til.

22: Jeg bliver igen mindet om, hvor dejligt det er at være tilbage i København. At mine veninder ikke er længere væk, end at de lige kan komme forbi, hjælpe med at male og så spise burgere på en onsdag aften. Livet er godt, indser jeg, mens jeg spiser en halvkedelig burger på Vesterbro.

11.10: Sidste (og mega hårde) cykeltur for i dag – denne gang fra Vesterbro til Østerbro. Jeg kommer hjem, fjerner make up og børster tænder og durk i seng. Snakker med min kæreste om dagen og døser hen.

12.30: Jeg falder i søvn.

Det var den dag – den indeholdt en masse cykling, en masse socialisering og kontraster. Det er nok også tre ting, der kendetegner min hverdag meget godt – det er i hvert fald de færreste dage, der er ens. Hvordan er jeres hverdag? Og kan I lide indlæg som dette?

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish