THIS HAPPENED A YEAR AGO… #6

ENGLISH (DANISH VERSION BELOW): Although I have a hard time believing it, August is here. Where does time go? Well, above all, it is a new month, believe it or not, and it is time for a little monthly throwback to what I did a year ago. This is what happened a year ago in pictures.

SEE ALSO: THIS IS WHAT HAPPENED A YEAR AGO #1 & THIS IS WHAT HAPPENED A YEAR AGO #2 & THIS HAPPENED A YEAR AGO #3 & THIS HAPPENED A YEAR AGO #4 & THIS HAPPENED A YEAR AGO… #5

_________________________________________

DANSK: Jeg har altså lidt svært ved at forstå, at det allerede er august. Hvor bliver tiden af?! Om man vil det eller ej, så er det atter blevet en ny måned. Det betyder selvfølgelig, at jeg tager et tilbageblik på, hvad der skete sidste år. Her er et par billeder.

LÆS OGSÅ: THIS IS WHAT HAPPENED A YEAR AGO #1 & THIS IS WHAT HAPPENED A YEAR AGO #2 & THIS HAPPENED A YEAR AGO #3 & THIS HAPPENED A YEAR AGO #4 & THIS HAPPENED A YEAR AGO… #5

This letter I am holding in my hands changed everything. It was an acceptance letter to Copenhagen Business School, and I was so happy. It did, however, mean that I would move back to Copenhagen after three years in Berlin. / Brevet jeg har i mine hænder på billedet ændrede mit liv. Det var nemlig et optagelsesbrev til Copenhagen Business School. Jeg var lykkelig over, at jeg var kommet ind på mit drømmestudie, også selvom det betød, at jeg skulle flytte fra Berlin efter tre år.

Therefore, I made sure to enjoy my last days as living in Berlin to the fullest. That, of course, included going to brunch with friends. / Derfor sørgede jeg for at nyde min sidste tid som bosat i Berlin. Det indebar selvfølgelig masser af brunch med gode venner.

I had these pictures taken by my talented friend Irene Wissel. I love them so much because to me, they symbolize my time in Berlin. / Jeg fik også foreviget min tid i Berlin med ovenstående billede taget af min veninde Irene Wissel. Jeg holder meget af det billede, fordi det for mig symboliserer min tid i Berlin.

And before I knew it, I had moved back to Copenhagen. It was tough, but I was happy (at least most of the time). / Inden jeg havde set mig om, var jeg flyttet tilbage til København. Det var en stor omvæltning, men jeg var glad. I hvert fald det meste af tiden.

Luckily, Copenhagen also has amazing brunch, and that helped in making the transition from Berlin to Copenhagen easier 😉 / Heldigvis kan man også få rigtig lækker brunch i København, og det gjorde min flytning lidt nemmere 😉

August also means time my the annual family reunion at this gorgeous house in Southern Denmark. / I august er det også tid til min årlige familieweekend i Sønderjylland. Er her ikke fint?

Copenhagen also offered amazing summer nights and easy access to the ocean. That is something Berlin unfortunately doesn’t have. / København lokkede med smukke sommernætter og nem, hurtig adgang til havet – noget som Berlin ikke kan prale med.

How was your month of August last year?

 

 

 

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment

en_USEnglish