This happened a year ago… #7

ENGLISH (DANISH VERSION BELOW): A new month, a new throwback to what happened last year. I still don’t know where time goes, before I even know it and it is already September 12th! What is going on, I ask myself! Well, without further ado, here is what happened a year ago.

SEE ALSO: THIS IS WHAT HAPPENED A YEAR AGO #1 & THIS IS WHAT HAPPENED A YEAR AGO #2 & THIS HAPPENED A YEAR AGO #3 & THIS HAPPENED A YEAR AGO #4 & THIS HAPPENED A YEAR AGO… #5 & THIS HAPPENED A YEAR AGO #6

_________________________________________

DANSK: Endnu en gang er vi i en ny måned og det betyder et throwback til hvad der skete sidste år, altså i september 2016. Endnu en gang forstår jeg heller ikke, hvor tiden er blevet af. Den flyver af sted, og inden jeg ser mig om, er vi i midten af måneden. Det er helt vildt. Har I det på samme måde? Nå, let’s get to it. Det her skete for et år siden.

LÆS OGSÅ: THIS IS WHAT HAPPENED A YEAR AGO #1 & THIS IS WHAT HAPPENED A YEAR AGO #2 & THIS HAPPENED A YEAR AGO #3 & THIS HAPPENED A YEAR AGO #4 & THIS HAPPENED A YEAR AGO… #5 & THIS HAPPENED A YEAR AGO #6

I was living with my parents, as I had just moved from Berlin to Copehagen a few weeks prior. This is their cute front yard.  / Jeg boede hos mine forældre, da jeg lige var flyttet fra Berlin til København for at starte studie. Her er deres fine forhave.

I was busy catching up with friends that I hadn’t seen for a long time. Here with coffee and oatmeal with apples, salted almonds and caramel from one of my favorite places named GRØD. / Jeg cyklede byen tynd for at mødes med gamle venner, jeg ikke havde set i årevis. Her på GRØD i Torvehallerne med min favorit – havregrød på sødmælk med karamel, saltede mandler og æble. Så godt!

Last year wearing summer clothes in late september in Copenhagen. This year it has been raining non stop for a week. / Jeg blev lige paf, da jeg gennemgik mit iPhoto-bibliotek og så, at dette billede var taget den 19. september. Jeg har bare ben og t-shirt på! Det skulle jeg da ikke nyde noget af denne september… Det siger lidt om, hvor koldt det har været i forhold til normalen. Eller var sidste år bare ekstra varm?

After living in Copenhagen for three weeks, I went back to Berlin for a long weekend. I ate at my (or at least one of them) favorite cafes and packed down more stuff to bring back to Copenhagen. / Efter tre uger som bosat i København, tog jeg på weekendtur til Berlin. Meget tiltrængt. Til dels for at spise på min yndlingscafé (eller en af dem!) – Shakespeare and Son’s, og til dels for at pakke endnu flere ting ned og få dem med til København.

 

 

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish