Interview: Me, my career and my lifestyle on Rock Paper Dresses

For nogle uger siden blev jeg interviewet af min yndlingsblogger, Cathrine fra Rockpaperdresses. I dag er resultatet af interviewet udkommet på hendes blog, og det er et vaskeægte “niv mig i armen”-moment. Jeg er så glad for resultatet, lidt stolt og meget beæret over alle de søde kommentarer og fine ord, jeg har fået med på varmen. TAK CATHRINE <3

Interviewet handler om mit mod til at rive teltpløkkerne op og flytte til udlandet i en tidlig alder. At gå sin egen vej. Og hvor den udlængsel mon kommer fra. Læs interviewet lige her <3

I’ve been interviewed on my favorite blog, Rockpaperdresses – the result is right here <3 It’s about my career, how I gained the self esteem and courage to move to another country when I was just 18 and where that wanderlust came from. It’s in Danish, but maybe Google Translate can help. Enjoy <3

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.