A Weekend Well Spent With Family in the Danish Countryside

Family weekend in Sandersvig Denmark CountrysideFamily weekend in Sandersvig Denmark in the Danish Countryside The most beautiful danish countryhouse

Weekenden før jeg tog til Mallorca, var jeg hjemme i Danmark for at være med i min families årlige weekend – en  slags familie-reunion, hvor vi alle mødes i Sønderjylland tæt på Haderslev i min fars mosters sommerhus. Det er det hus, I kan se på billederne, og jeg ved ikke, om I er enige, og om måske skal se det selv, men med alle de minder det hus indeholder for mig og min barndom, er dette sted uden tvivl et af mine yndlingssteder i verden. Fra huset er der cirka 20 meter til stranden, så man kan næsten sige, at stranden er husets forhave.

Med en forholdsvis travl hverdag som mange af mine familiemedlemmer har, er det fantastisk at vi alle ved, at denne årlige weekend er hellig og derfor ses vi i hvert fald mindst den ene gang om året. Endnu bedre er at internettet i huset for det meste ikke virker, så vi er også tvunget til at finde på andre ting at lave end at stirre på vores telefoner 😉

Jeg havde som altid en fantastisk weekend i Sandersvig, der indeholdte familietid, strandtid og alt alt for meget mad (manden i huset er den bedste kok!)

The cutest danish countryside house Most beautiful flower boquet i have ever seen Beautiful danish landscape with beach and little roads

English: A Weekend Well Spent With Family in the Danish Countryside. The weekend before I left for Mallorca, I was back in Denmark to attend our annual family weekend which is kind of sacred – the whole family knows that at that specific weekend we all have to go to the other part of Danmark – Jutland – to spend a weekend together in my dad’s aunts house.

This is the house shown in the picture, and this place is hands down one of my favorite places in the world. Not only because of the fact that the beach is no longer than 20 meters away from the house, yes the beach is basically their front yard, and because the house is so beautiful and idyllic, but also because I have so many great memories from this place.

It is so nice to have a whole weekend spent with family, and we were all really forced to come up with things to do, since the wifi wasn’t working, so none of us could stare into our phone screens. The weekend was then spent with long talks, walks, beach time and eating. Eating, eating and eating, but luckily the man of the house is the best chef ever! 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 Comments

  • Caroline
   Forfatter
   24. august 2015 / 12:11

   Thank you so much!

 1. 29. august 2015 / 13:55

  hej Caroline,
  Hvor ser det bare dejlig idyllisk ud. Det er i indbegrebet af danskhed, noget man sætter endnu højere når man bor i udlandet.
  Dejligt du har duft en skøn familiereuinon.
  Pøjpøj til dig
  Gitte
  http://Www.weih.dk

  • Caroline
   Forfatter
   29. august 2015 / 14:48

   Lige præcis! Man lærer at værdsætte og nyde det meget mere, især det med familietid 😉 Hvor sejt at I også har taget springet og flyttet til fantastiske Italien – mit absolutte yndlingsland!

da_DKDanish