Neue Heimat – a street food market in Berlin

IMG_3604

IMG_3615

Et sted jeg holder meget af at tilbringe min søndag i Berlin, er Neue Heimat. Ikke bare fordi at Neue Heimat ligger under fem minutters gåtur fra min lejlighed, men også fordi at Neue Heimat bare er fedt! Neue Heimat startede for lige godt et år siden som endnu et street food marked i Berlin, men ifølge mig er det det bedste af slagsen i Berlin. Der er plads til at folk kan sidde ned og hygge sig og ikke bare gå rundt i stimer af mennesker, fordi der er overbefolket. Der er et fantastisk udvalg af street food fra verden rundt. Her kommer sjove og seje mennesker, både turister og berlinere. Her er plads til alle. Stemningen er cool og afslappet. Hver søndag visiterer en DJ eller et band Neue Heimat, så man får tilmed en på musik-opleveren.

Neue Heimat er åbent hver søndag fra formiddag til sen aften, og her er nogle grunde til, hvorfor du skal besøge stedet:

Hvis du godt kan lide god mad.

Hvis du godt kan lide at have et stort udvalg af mad at vælge fra.

Hvis du godt kan lide at kigge på mennesker.

Hvis du vil være forsikret at have en god historie at fortælle.

Hvis du ligeså vil være forsikret at have et godt billede at putte på din Instagram.

IMG_3614

IMG_3616

IMG_3618

English: Neue Heimat – a street food market in Berlin is one of my favorite things to do on a Sunday in Berlin. Not only because it is located about a four minute walk from my apartment, but also because this place is simply so cool. It has for about a year now, served as street food market in Berlin, and it has gained a big following of both tourists and berliners who love to come here for the music, the crowd and the yummy street food from all over the world. See for yourself in the pictures why I call the place cool, and beneath I have named a few reasons why you should go to Neue Heimat – a street food market in Berlin; 

If you like good food. 

If you like to have a big selection of food to choose from. 

If you like to look at and observe people. 

If you want to have a good story to tell from Berlin. 

As well as if you want a good photo for your Instagram. (Neue Heimat is a perfect victim for Instagram posts!). 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments

 1. 10. september 2015 / 12:42

  Hvor ser det bare super hyggeligt ud 🙂

  • Caroline
   Forfatter
   10. september 2015 / 13:35

   Ja, det er virkelig et fantastisk sted!

da_DKDanish