Black Friday and Cyber Monday – Asos favorites 20% off

Asos fejrer Black Friday og Cyber Monday crazy sale, og derfor kan man i denne weekend og frem til tirsdag spare 20% på alle deres varer med koden CYBER. Jeg har valgt mine egne favoritter på shoppen, og med 20% rabat, er det klart nu, man skal slå til og shoppe løs hos Asos! Jeg ønsker jer alle en skøn weekend, og jeg håber, I skal bruge den på noget rart. Her står den på arbejde, arbejde og mere arbejde – og måske en hyggelig middag eller to 😉 Indlæg indeholder adlinks.

Asos black friday

Green sweater, black jumpsuit

Asos black friday jeans

Boyfriend jeans, denim skirt

Asos fall wants

White dress, black boots

Includes adlinks. Another American tradition has hit Europe, and this time it is the so-called Black Friday and Cyber Monday we are up for. As you already know, I love Asos and their endless budget friendly variations of high end clothes, and this means I might shop there more than what good is. This is why it is perfect that Asos is celebrating the sale weekend by offering 20% off everything on their Website from now till Tuesday the 1st of December till 9 am with code CYBER. So! What are you waiting for? I have picked out my personal favorites that you can see here. Happy Friday you all <3

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish