Sunday Outfit

English translation in the bottom. Checker lige hurtigt ind for  at vise jer nogle outfit-billeder jeg hurtigt fik taget i går, hvor jeg er iført min absolut yndlingssweater fra H&M, som jeg købte for nogle måneder siden. Jeg har virkelig levet i den siden, for først og fremmest formår den næsten at holde mig varm, og så er dens oversize fit bare skønt at have på. Sæsonens bedste køb tør jeg vove påstå!

Jeg har i weekenden haft mine forældre på besøg. Heldigvis besøger de mig i hvert fald en weekend hver anden måned, og vi hygger os altid rigtig meget. Denne weekend var ingen undtagelse, og vi spenderede tiden med at besøge utallige julemarkeder. Berlin har virkelig et stærkt game, når det kommer til julemarkeder og især forskellige slags julemarkeder, hvilket jo er en god undskyld for at besøge dem alle sammen! Vi blev også lidt halvsnaldrede i glühwein et par gange… Det smager så godt og nærmest som saftevand og rammer så alligevel meget hårdt!

I dag har jeg en lang dag forude med møde, arbejde og skole… En mandag der vil noget! Jeg glæder mig allerede til det er overstået 😉 Dog tæller jeg ned til Thailand, og det er allerede fredag tidlig morgen jeg flyver til København, så jeg tror lige, at jeg kan klare de næste fire dage, selvom det altså hedder skole, arbejde og mere skole og mere arbejde. Det hjælper altid, når man har noget at glæde sig til! Hav en dejlig mandag allesammen!


Just checking in with some Sunday outfit photos taken yesterday – my Sunday outfit. In the photos I am wearing my new leather boots and my absolute best buy this season – my mohair sweater from H&M. It keeps my warm (which is hard because I am always cold), and it has a great, very oversize fit and it is black = it goes with everything. What more could you possibly ask a sweater for?

My parents visited me in Berlin this weekend, and we had a lovely time as always and went to uncountable Christmas markets. It is quite astonishing how many Christmas markets one city can hold, but none the less, Berlin has managed to have a good handful of them! We went to so many this weekend (actually it wasn’t even planned) but since the city is totally covered of different Christmas markets everywhere you go, it just happened.

Today is Monday and I have a long day ahead of me with a meeting, work, and school! It is definitely going to be a classic tough Monday, but I will get through it because already on Friday morning I am flying to Copenhagen to celebrate a weekend of Christmas and then from there we will fly to Thailand, and I can’t wait! The fact that I will be heading south to sun and beaches in a week makes it a lot easier to get through a tough and long Monday! Be sure to check in on the blog tomorrow again for my “a week of my life part 2” or read part one here. Have a great Monday everyone!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish