Back in the cold North

caroline sølver in phi phi thailand

silverstories bikini

thailand guide

best beach in thailand

Jeg er nu tilbage i det kolde nord, eller rettere sagt, det har jeg været i halvandet døgn, men det har lige taget lidt tid for mig at komme mig over, at vinteren er kommet. Graderne er faldet helt enormt og ligeså er mit humør – jeg er simpelthen ikke god med kulde, og jeg blev ret fornærmet over, at det er muligt at rejse fra +35 grader, strande og friske kokosnødder, og blive mødt af sne og noget der føles som -20 grader. Ikke sjovt! Det er allerede svært for mig at forestille sig, at jeg for bare to døgn siden lå og slikkede sol på en strand i Thailand. Nå, jeg skal ikke brokke mig, sådan er det at  bo i Nordeuropa, og jeg var heldig at undslippe det i hele to uger 😉 Jeg havde en fuldstændig fantastisk ferie og Thailand er virkelig et godt rejse-land.

Disse billeder er taget af min mor, da vi var på Phi Phi, en ø i Thailand. Denne ø er kendt for at have, hvad mange mener, Thailands bedste strand. Det er dog også en ø, der er et mekka for backpackers, turisme, fest og farver, men min far havde taget sin rolle som rejse-guide alvorligt og fundet det mest vidunderlige resort ved navn Phi Phi Relax Beach Resort på den anden side af Phi Phi, som kun kunne nås med båd. Vi sejlede derud i en long tail-båd fra havnen og måtte til sidst hoppe i vandet for at komme ind til hotellet, der lå lige på stranden. Vi fik vores egen lille strand-træhytte, der lå to meter fra vandet. Det føltes som om, vi havde vores helt egen strand og var alene i verden, og det var seriøst ægte paradis. Ja, at have oplevet steder som dette, gør det endnu sværere at vænne sig til at være tilbage i det kolde nord!

beach relax resort phi phi islands

Phi phi relax beach resort

blue water thailand phi phi

silverstories in thailand

English: I am back in the cold North, also known as Copenhagen, and tonight I am off for Berlin which is even colder, and my mood is exactly as low as the degrees…. It is not fair at all to spend two amazing weeks in +35 degrees, and then getting back to something that feels like -25 degrees plus snow! I l already have a hard time remembering that just around two days ago I was on a beach soaking up the sun and enjoying life. Oh, well, what can you do 😉 I just wish I could go to the airport and take the next plane straight back to Thailand! It was truly amazing and I had such a great vacation. Being back in the cold North also means being back to homework, exams (tomorrow!), work, cleaning… You know, all the things that come along when living. I wish life was just a beach, but reality has hit me 😉

These photos are taken by my mom on Phi Phi island in Thailand. This island is said to have the best and most beautiful beaches in Thailand, but it is also an island known for a lot of backpackers, tourism and partying. Luckily my dad found the best resort ever! Phi Phi Relax Beach Resort it was called, and the only way to reach it is by a long tail boat from the main port on the other side of the island. It was totally secluded, and we literally lived in little tree houses right on the beach that we had all to our selves, and we felt like we were all alone in this world (in a good way!). It was a true paradise!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish