Buy Then we take Berlin guidebook

Caroline Solver writer with her book Then we take Berlin

Then we take Berlin guidebook

Sidste uge viste jeg jer min forside og fortalte, at min guidebog ENDELIG var udkommet. Denne uge er det så tid til, at I kan erhverve jer min guidebog til Berlin, og det kan I gøre via min webshop her. Bogen koster 125 kr inkl. porto. Jeg håber meget, at I kan lide den!

Jeg har været spændt på denne dag i meget lang tid, og jeg har svært ved at forstå, at dette mega projekt, som det har været at skrive, lave og udgive denne bog selv har været, er kommet til sin vejs ende. Der er gået knap to år fra da jeg først begyndte at besøge caféer, tage billeder og skrive om dem, til jeg nu har skrevet og udgivet Then we take Berlin. Det er ret vildt. Jeg er glad og stolt, og det at udgive en bog har været en drøm siden jeg var helt lille.

Der er mange aspekter i et sådant skriv-og-udgiv-din-egen-bog-projekt, og jeg har til tider mistet troen på mig selv og i gennemsnit sagt til mig selv, i hvert fald én gang om ugen, at det jeg havde gang i, i hvert fald ikke var godt. Dog mistede jeg aldrig troen og motivationen helt, og her er jeg så nu – glad og med en udgivet bog <3

English: My book is finally out and ready to be purchased, and you can all do it via my webshop here! Please keep in mind that the book is in Danish, but there are a lot of drawings and pictures and not that much written content, so you might still be able to understand the deeper meaning and the titles of the places to go in Berlin 😉 I so hope you like it. Publishing a book has been a dream of mine since I was a little girl, and I am so proud and happy to have pursued it!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment

  1. 2. maj 2016 / 14:13

    Good blog you have got here.. It’s difficult to find high-quality writing like yours
    nowadays. I really appreciate people like you! Take care!!

da_DKDanish