Best rooftops in Rome

Let’s face it – Rom er en romantisk by og en super velegnet destination, hvis man skal på en romantisk weekend-get away med sin kærester, partner, lover eller ægtefælle. Jeg tilbrafte fornylig valentines dag i Rom med min kæreste, og byen gjorde et super job som kulisse for vores romantiske weekend. Jeg har i dagens indlæg fundet fem fantastiske rooftop-restauranter, der ikke kun tilbyder en fantastisk udsigt over Rom, men også ville gøre et super job som scene for en romantisk weekend. Når jeg ser disse billeder, får jeg lyst til at snuppe den næste flyver mod Rom og opleve mere af den skønne by! Billedekilde; pinterest.com

ENGLISH: Let’s face it – Rome is a romantic city and also a perfect travel destination for couples in love. I recently celebrated Valentine’s day in Rome with my boyfriend, and Rome did a spectacular job as setting for a successful and romantic Valentine’s day. Here I am thinking – what better way is there to celebrate love than with a dinner and a good view? I have picked out five absolutely gorgeous rooftop restaurants in Rome, and I am sure these pictures from there will make you want to take the next flight straight to Rome! I sure feel like going right back when I see them 😉 Pic source; pinterest.com.

Here are the best rooftops in Rome

Boscolo Exedra Rome rooftop

Boscolo Exedra – Piazza della Repubblica, 47 – 00185 Rome, Italy

Hotel Majestic rooftop Rome

Hotel Majestic – Via Vittorio Veneto, 50, Rome, Italy

Hotel Raphael Rome rooftop

Hotel Raphael – Largo Febo, 2, 00186 Rome, Italy

hotel forum rome rooftop

Hotel Forum – Via Tor de’ Conti, 25-30, Roma, Italien

Grand hotel plaza rome

Grand Hotel Plaza – Via del Corso, 126, 00186 Roma, Italien

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish