BAE sweatshirt with burger and fries

DSCF0001

DSCF0002

DSCF0005

DSCF0010

DSCF0020

DSCF0021

DSCF0029

DSCF0032

DSCF9998

Jeg skrev for nogle uger siden om, at tøj med patches (lapper, ville man sige det på dansk?!) er den største trend for tiden. Der skal være lapper på alt – jeans, bomberjakker, t-shirts og selvfølgelig også på sweatshirts. Jeg så denne på ASOS, og selvom det ikke normalt er min stil, så synes jeg at den var så fin og sjov, så den røg i indkøbskurven. Den kan købes her (affiliate link).

Solen og varmen er endelig nået til Berlin, og det er helt vildt, hvad godt vejr og sol kan gøre mod ens humør. Det er som om, at hele byen er sprunget ud og hele verden virker bare gladere, og det smitter selvfølgelig af. Jeg har dog samtidig reddet mig en værre forkølelse, da jeg lavede den klassiske fejl i weekenden, hvor jeg troede, at det måske var lige lidt varmere, end det egentlig var, og søndag vågnede jeg op med en god, øm hals. Solen skinner stadig, så en omgang ondt i halsen kan ikke få mig ned med nakken! Jeg tror, at april bliver en dejlig måned – igen, solen skinner og jeg skal fem dage til Danmark og jeg kan ikke vente! Sidst jeg var hjemme var over to måneder siden, og det bliver så dejligt at se venner og familie og min savnede hjemby København igen.

______________________________________

ENGLISH: Isn’t this the cutest sweatshirt ever? Patches are the biggest thing right now and of course, one needs a sweatshirt with burger and fries patches on it! Burger and fries sweatshirt from here (affiliate link.

The sun has finally hit Berlin and the weather is amazing! I had the best weekend in the sun hanging out with friends, and then on Sunday, I woke up with the sorest throat, and I am still not feeling totally good. I think I was just so happy for the good weather finally reaching Berlin that I thought it was warmer than it actually is. Classic mistake!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish