Three new places to try in Berlin this Spring

Berlin er en by, der konstant forandrer sig, og det kan være svært at følge med, når der ugentligt popper nye steder op rundt i byen. Men, frygt ej kære venner! Jeg er her, og har i dag samlet tre nye steder, som tilfældigvis alle befinder sig i Kreuzberg, som bare skal prøves hurtigst muligt. For flere steder, tjek dette indlæg om fem nye, skønne restauranter i Berlin.

_________________________________________

English: Berlin is constantly evolving, and every week something new pops up. Sometimes it can be hard to keep up with the fast pace, but fear not, dear friends! I have collected three places you have to try asap. They include a delicious popsicle booth, a coffee place, and a place that does it all. See here for three new places to try in Berlin this Spring, and for more places to try, read a recent post I did about five restaurants to try in Berlin this spring.

Fenster Coffee Berlin

Fenster Coffee – Falckenstein Straße 5, Kreuzberg

God kaffe, lækker indretning, beliggende i Kreuzberg og søndagsbrunch. Har man brug for mere? Fenster Coffee er åbnet af en kaffeelsker fra Holland, og han har sans for god smag. Caféen har en fuld vindues-front, der på de varmere dage kan åbnes fuldstændig, så man kan nyde en god kop kaffe på skønne og levende Falcksteinstraße. 

______________________________________

English: You might ask yourself – isn’t there enough hip cafes serving coffee in the city of Berlin, and I say, can there every be enough? The guy from the Netherlands behind recently opened Fenster Coffee in Kreuzberg agreed with me, so he opened Fenster Coffee in order to serve more coffee thirsty guests in the area of Schlesi. Fenster Coffee has a small selection – they basically serve coffee and two/three different kinds of cake, which is enough for me. In addition to the coffee and cake, Fenster Coffee invites to Sunday brunch once in a while, so follow their Facebook to see when it is brunch time!
 California Pops Berlin

California Pops – Falcksteinstraße 4, Kreuzberg

Lige ved siden af Fenster Coffee, befinder California Pops sig. Egentlig er dette sted ikke nyt, det åbnede sidste sommer, men har holdt vinterlukket til nu. Grunden til California Pops’ vinterhi er, at stedet udelukkende sælger is. Og fantastiske af slagsen! Hjemmelavede, sunde, økologiske og ikke mindst, lækre. Smagene varierer, men man kan hos California Pops altid finde et stort udvalg af både sorbet-is eller flødeis – alle på pind. 

______________________________________

English: Right next to Fenster Coffee, one will find heaven for ice cream lovers. Handmade, homemade, healthy and organic ice cream popsicles. These ice creams will give you a smile on your face with their cute and colorful looks, and they taste delicious! The tastes vary, but in the selection there are always sorbets (fruit popsicles) or cream ice cream with variants like white chocolate or cookie. Yummy! California Pops is open in the summer months. 

Candy on Bone Berlin

Candy on Bone – Planufer 92b, Kreuzberg

Forestil dig et sted, hvor du både kan nyde en kop kaffe med dertilhørende kage, spise frokost både inden for eller uden for, være sund, finde den perfekte værtindegave eller købe de sidste ingredienser til aftensmaden, og du har Candy on Bone. Med en perfekt placering ved floden i Kreuzberg, er Candy on Bone et oplagt sted at drikke kaffe eller spise frokost fra den sunde deli-afdeling, der frister med kreative salater og en skiftende menu. Ved siden af den fine deli ligger Candy on Bones lebensmittel-afdeling, hvor der sælges nøje udvalgte fine madvarer og ting – fra chokolade og alkohol i lækker indpakning til lyserød Himalaya-salt, forskellige sovser, brød og nødder. Et ægte Feinschmecker-sted!

______________________________________

English: Imagine a deli, a fancy supermarket, a patisserie and a café all in one, and you have Candy on Bone. With an amazing location right on the river in Kreuzberg, Candy on Bone is a perfect spot to get coffee and cake from the little, cute patisserie or even lunch from the delicious deli serving healthy and experimental salads and other daily dishes. In the other side of the store, you will find a mini supermarket with carefully curated things such as organic popcorn, bread, sauces, alcohol in fancy bottles, snacks and chocolate in cool wrapping. A real feinschmecker store, and a place where you could easily go broke after shopping at! 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments

  • Caroline
   Forfatter
   19. april 2016 / 13:30

   Tusind tak, jeg er glad for, at du kunne bruge den <3

da_DKDanish