NYC diary pt. II

In my first part of this NYC diary, I wrote about how I just can’t believe how time goes so fast, and this is definitely still how I feel. I literally can’t comprehend where time goes and how it goes so fast. I feel like I blink, and suddenly two weeks have passed. We have been in New York for a little more than three weeks now, and I am enjoying it to the fullest. So is my boyfriend. I think he is enjoying some time with friends and family before we are to move to Copenhagen in just a few weeks. That is something I haven’t spoken about on the blog yet. Big teaser! But I will elaborate on that soon. Before that happens, I will give you a little tour of some iPhone pics from the past week. Enjoy my NYC diary pt. II.

_________________________

Danish: I min første del af denne NYC diary skrev jeg om, hvordan jeg simpelthen ikke kan fatte, hvordan tiden går så hurtigt, og hvor den mon går hen. Sådan føler jeg stadig. Jeg blinker, og pludselig er der gået to uger. Vi har været i New York i lidt over tre uger nu, og det er stadig skønt. Omend meget varmt med de varmeste dage på 35 grader, mega Østkyst-fugtigt, klamt og gråt. Varmen gør også, at jeg ikke er den allermest aktive, for den dræner mig for energi. Jeg klager dog ikke! Både jeg og min kæreste nyder vores tid her. Vi bruger det meste af vores tid med min kærestes venner og familie, og det tror jeg er godt, for om få uger flytter vi til København! Det er ikke noget, jeg har skrevet om på bloggen før. Ultimativ teaser! Men jeg skal nok uddybe snart. Inden det sker, får I her et lille indlæg med nogle billeder fra New York – min NYC diary pt. II

Williamsburg Bridge Silverstories

Late night walks on the Williamsburg Bridge, which is a hipper, less touristy, newer and longer version of the Brooklyn Bridge / aftentur over Williamsburg Bridge, som er en hippere, mere lokal og mindre turistet, nyere og længere udgave af Brooklyn Bridge. Begge er anbefalelsesværdige at gå over!

Basquiat the whitney

Museum visit to the Whitney in the Meatpacking District. Fabulous art! Here is my boyfriend in front of a painting by Basquiat, his favorite artist. / Besøg på The Whitney Museum i Meatpacking District. Fantastisk kunst! Her er min kæreste foran Basquiat, hans yndlingskunstner.

Pulaski bridge Queens

Another bridge walk – this time the Pulaski Bridge that goes from Long Island City in Queens to Green Point in Brooklyn. We were going to PS1 (another art museum) only to find out that it was closed on that day / Endnu en bro – denne her er Pulaski broen der går fra Long Island City i Queens til Green Point i Brooklyn. Vi tog derud for at besøge kunstmuseet PS1, men fandt efter en times togtur ud af, at det var lukket den dag…

Five Leaves Caroline Solver

So instead we went to the popular cafe in Williamsburg, Five Leaves. I was there for brunch two years ago with my parents, and it was good. Unfortunately, this burger wasn’t. IMO Five Leaves is pretty overhyped. / I stedet gik vi til Five Leaves, en meget populær café i Williamsburg. Jeg var der for to år siden med mine forældre, hvor vi spiste brunch. Det var godt. Det var denne burger ikke, og ifølge mig, er denne café ikke dens hype og popularitet værd.

Flat iron Caroline solver

A little tourist am I, after all! The Flat Iron is truly a special building. I <3 NY / Lidt turist har man vel lov at være! Ikk? Strygejernet eller Flat Iron er nu noget helt specielt. I <3 NY

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish