I got into university!

Santa Caterina

Hotel Santa Caterina Amalfi

Silverstories in amalfi

DSCF2454

juliet sharp gossip girl

DSCF2465

DSCF2476

A week in Berlin and almost 70 hours of work at SOS the studio have passed since I last checked in on the blog. Today I had my very last day of work at SOS the studio and it left me with mixed feelings. As I have been teasing a little about here, I am moving to back to Copenhagen in a few days…. I have worked at SOS the studio ever since they first opened and it has been a crazy ride seeing the company grow, and I am happy to have been a part of it. This week, in general, has been a crazy roller coaster for me. The night between last Friday and Saturday I was supposed to get my answer from University that I wrote more about here. I thought the letter would arrive at my parents’ house in Copenhagen. Sunday afternoon my brother wrote me that there was no letter in the mailbox and I thought “shit! maybe I won’t get in this year…”. Then Monday I went to work and in the afternoon my boyfriend came by to say hi, and then he handed me a big letter…. and luckily it was a letter inviting me to attend Copenhagen Business School, my first priority of bachelor studies. As you can imagine, I was a very happy girl that day. We celebrated that same night with wine and sushi 😉

The pictures above are taken about a week and a half ago when we were in the Amalfi Coast. The Hotel Santa Caterina kindly invited us to a three-course lunch and it was a perfect day in Italy. I already miss traveling 😉

_________________________

Dansk: En uge i Berlin med næsten 70 timers arbejde er nu overstået, siden jeg sidst checkede ind på bloggen. I dag havde jeg min absolut sidste arbejdsdag hos SOS the studio, og det var med blandede følelser. Jeg har arbejdet for virksomheden siden de åbnede for knap et år siden, og det har været spændende at være med helt fra starten og at se firmaet vokse. Derfor er det lidt en “end of an era” for mig at stoppe. Som I måske har set på Instagram, ventede jeg sidste uge svar fra mine universitetsansøgninger, og da jeg endnu ikke havde fået svar mandag morgen, blev jeg lidt nervøs. I løbet af eftermiddagen overraskede min kæreste mig på mit arbejde, og med sig havde han et stort brev – fra min første prioritet på CBS. Det vil sige, at jeg per 1. september er vaskeægte universitetsstuderende på CBS. Det vil også sige, at jeg nu har tre fulde dage tilbage som bosat i Berlin, hvor jeg har været de sidste tre år. Det er vemodigt og på samme tid glæder jeg mig helt vildt til at starte et nyt kapitel af mit liv. Vi fejrede min studieplads med hvidvin og sushi, og I kan nok forestille jer, at jeg i mandags var (og stadig er) en meget glad pige.

Billederne oven over er taget for omkring halvanden uge siden, da jeg var i Amalfikysten. Hotel Santa Caterina, som var ovenud fantastisk, inviterede på tre retters frokost, og vi havde en skøn dag i Italien. Nu savner jeg allerede at rejse! Det bliver spændende at se, hvor meget tid jeg får til at rejse som universitetsstuderende, og om det overhovedet er muligt 😉

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 Comments

 1. 6. august 2016 / 20:39

  Congratulations! I’m sure you must feel quite excited now 🙂

  • Caroline
   Forfatter
   6. august 2016 / 21:03

   I really am! Can’t wait! Thanks for your comment 😉

 2. Deya
  16. august 2016 / 18:31

  You are one beautiful talented woman and creator! Have an amazing and strong university time! Lots of Love! xxx

  • Caroline
   Forfatter
   17. august 2016 / 21:32

   Thank you so so much <3 <3 <3 And the same are you!

da_DKDanish