This happened a year ago… #1

ENGLISH: I’ve decided to, once a month, take a look back in my photo library to see what I did a year ago. It is Sunday, and it was the perfect time to take an hour to look back at what happened in my life a year ago. I must admit that I get a little emotional looking back. So much has changed and I am really bad at envying myself thinking that “last year everything was so much better”. I know that it is not true, but I guess, when you only see a good picture you only remember the fun and good parts, right? It is funny how quickly things can change. Last year, I was 21 years old, I lived in Berlin, worked fulltime at SOS the studio and traveled the world. I’ve found eight pictures that sum up the month of March a year ago pretty good.

It is funny how quickly things can change. Last year, I was 21 years old, I lived in Berlin, worked fulltime at SOS the studio and traveled the world. I’ve found eight pictures that sum up the month of March a year ago pretty good. This happened a year ago: 

DANSK: Jeg introducerer nu endnu et nyt tiltag på bloggen. Det skal handle om mig (really!?!). Mere præcist, vil jeg fremover, en gang om måneden, klikke på mit billedebibliotek på min computer og se, hvad jeg lavede for præcist et år siden. I dag har har jeg så scrollet mit bibliotek igennem for billeder fra marts 2016. Jeg har udvalgt otte billeder, der opsummerer, hvad jeg lavede for et år siden.

Jeg bliver mega melankolsk, og så især på en søndag, hvor det regner, jeg har PMS og lyst til chokolade og en tur til de varme lande. På sådan en dag som i dag, er det altså nemt at kigge tilbage på sit liv for et år siden og tænke “ej, hvor var mit liv bare meget bedre dengang”. Sandheden er jo nok bare, at det er nemmer at få sit liv til at se godt ud på billeder, og når man så ser billederne, husker man kun de gode ting. Se bare med her:

My work place, SOS the studio in Berlin, where I spent a lot of time working. // For et år siden boede jeg endnu i Berlin, arbejdede fuldtid hos SOS the studio, og når jeg ikke arbejdede, rejste jeg en masse.

I also did a lot of yoga. Here at my favorite yoga studio in Berlin, Yogibar. // Jeg dyrkede en masse yoga. Her er et billede af mit yndlings yoga-studie, Yogibar, der lå lige ved min lejlighed i Berlin.

A visit to the beautiful Bocci 79 in Berlin. It is still there and really worth a visit! // En tur til Bocci 79 i Berlin. Stedet findes stadig og er virkelig et besøg værd, hvis du er i Berlin. Læs mere om stedet her.

I had a girls day at my apartment and of course everything was pink <3 // Jeg holdt pige-hygge i min lejlighed for alle mine veninder i Berlin. Det var en skøn dag, og alt var selvfølgelig holdt i lyserødt tema.

Went on a trip to London with my boyfriend to have fun and visit friends. We had a great trip and explored areas such as Dalston and Shoreditch. // Tog til London med min kæreste, hvor vi var i fem dages tid. Det var min trejde tur til London, men første gang hvor jeg oplevede det hippe London. Det var en dejlig tur. Jeg skal forhåbentlig tilbage snart, fordi min brors skønne kæreste netop er flyttet dertil.

We also went to Sketch. It was beautiful but we never got to eat there, so our full experience wasn’t good at all. I wrote a post about why you shouldn’t visit Sketch. // Vi besøgte det yderst populære og fantastiske Sketch. Vi fik dog hverken noget at drikke eller spise der. Vi havde faktisk en ret dårlig oplevelse, og jeg skrev et indlæg om, hvorfor man ikke skal besøge Sketch.

I celebrated my best friend’s birthday with brunch at one of my favorite spots in Berlin. She was living in Berlin with me at the time, and we had the time of our lives <3 // Jeg fejrede min bedste venindes fødseldag i Berlin med brunch på et af mine yndlingssteder. Hun boede i Berlin på dette tidspunkt, og vi havde den bedste tid sammen. <3

Shot outfit pictures at the cutest cafe on a rainy day in Berlin with my favourite Irene Wissel. // Jeg skød billeder på en smuk cafe med min yndlings Irene Wissel <3

 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

6 Comments

da_DKDanish