INTERVIEW AND COFFEE TALK WITH BLOGGER CECILIE SLEMMING

Interview med Cecilie Slemming

ENGLISH (DANISH VERSION BELOW) It is Thursday, and you know what it means… That it is time for another interview and coffee talk with inspiring, creative girl bosses and entrepreneurs. This time I have gotten Cecilie Slemming to join me for a virtual cup of coffee. We talk future dreams, and multitasking or single tasking. Please use Google Translate to translate the interview from Danish.

SEE ALSO: INTERVIEW WITH SANDRA WILLER, INTERVIEW WITH LAURA LUNDSGAARD & CHRISTINE DELMAR

___________________________________

Det er torsdag, og det betyder selvfølgelig, at weekenden er lige om hjørnet. Her på domænet betyder det såmænd også, at det er tid til et interview med en ny, inspirerende pige. Denne uges levende billede er underskønne Cecilie Slemming.

Jeg har fulgt Cecilies blog i rigtig mange år helt fra da hun var et lille my, der gik i folkeskole. Jeg kan huske, at jeg tit læste hendes indlæg med outfitbilleder og tænkte, “gid jeg havde haft så god stil, da jeg var hendes alder!”. Læs med i mit interview med hende, hvor hun svarer på, hvad hun drømmer om, hvor hun ser sig selv om fem år, og hvordan hun arbejder bedst.

LÆS OGSÅ: INTERVIEW MED SANDRA WILLERLAURA LUNDSGAARD & CHRISTINE DELMAR

Hvad er din fremtidsdrøm? 
Min fremtidsdrøm er at få et arbejde, som giver mig glæde i hverdagen samt mulighed for at kunne leve uden at skulle vende og dreje hver mønt. 

Hvor ser du dig selv om fem år? 
Om fem år er jeg 23 og har formodentlig en bachelor i visuel kommunikation og arbejder som grafisk designer og layouter (hvis det altså er den vej, jeg vælger at gå). Jeg bor i det dejligste hus sammen med min kæreste og venter måske også barn – jeg har altid haft et ønske om at blive mor i en ung alder. 

Hvordan finder du inspiration til at blogge?
Jeg henter inspiration alle vegne – det kan være fra musik, gadebilledet, modeblade etc. Inspirationen kan dog godt forsvinde i perioder, hvor jeg føler mig presset. 

Klager du, hvis du ikke er tilfreds med maden på en restaurant, eller der eksempelvis er hår i maden? 
Nej, det ville jeg aldrig gøre. Jeg er mere typen, der tier, men lader så være med at komme igen en anden gang. 

Er du typen, der altid har en million tabs åbne på din computer eller åbner du dem, færdiggør dem og lukker dem straks igen?
Det svinger – er jeg for eksempel igang med at kigge på tøj, har jeg altid uendelig mange tabs åbne, men ellers har jeg det bedst med ikke at have gang i for mange ting på samme tid, hvilket fører mig til næste spørgsmål.

Multitasking eller singletasking?
Helt klart singletasking. Jeg er uendelig dårlig til at multitaske.

Hvor ville du flytte hen, hvis du skulle bo et år i udlandet? 
Hvis jeg skulle bosætte mig i udlandet, ville jeg flytte til New York.

Hvad får dig til at føle, at du bliver uretfærdigt behandlet?
Jeg føler mig uretfærdigt behandlet, når der er nogle, der taler hen over hovedet på mig.

Er du et a- eller b-menneske? 
Jeg er et STORT b-menneske – dog er jeg tvunget til at stå tidligt op de fleste hverdage, da jeg går i skole, men jeg fungerer helt klart bedst, når jeg kan få lov til at vågne af mig selv. 

Hvornår bliver du sur på dig selv? 
Jeg bliver sur på mig selv, når jeg ikke føler, at jeg har fået nok ud af min dag eller, når jeg bruger for lang tid på ting, som kan gøres hurtigere. 

Hvilken egenskab er du glad for ved dig selv? 
Min ambitiøsitet, høje arbejdsmoral og dét, at jeg er pligtopfyldende er egenskaber, jeg er glad for at besidde. 

Og hvad er en ting ved dig selv, der irriterer dig? 
Min perfektionisme. Jeg bruger ofte længere tid på mine opgaver, da jeg gerne vil have, at det skal være så perfekt som muligt, hvorfor den kan være ret belastende. Til gengæld betyder min perfektionisme også, at jeg ikke laver noget halvt, hvilket jeg ser som en styrke. 

Er du introvert eller ekstrovert? 
Helt klart introvert. Dette er dog ikke ensbetydende med, at jeg ikke kan lide at være sammen med andre mennesker, jeg har blot et stort behov for alenetid til at lade op.

Er du en god veninde? 
Det håber jeg – jeg står i hvert fald altid til rådighed for mine veninder, når de har brug for det. Jeg mener også, at jeg er lyttende samt en meget ærlig og oprigtig person, hvilket er kvaliteter som en god veninde, efter min mening, besidder. 

Hvad ville du gøre, hvis du vandt en million? 
Jeg ville tage min kæreste med ud at rejse og dernæst investere i en bolig.

Hvad vil du gerne nå at opleve inden for det næste år? 
Jeg kunne vildt godt tænke mig at starte min egen virksomhed – lige nu går jeg med nogle spændende idéer og tanker, som jeg rigtig gerne vil føre ud i livet.

Hvad er det bedste råd, du vil give videre til andre?
Hav altid dig selv med i alt, hvad du laver. 

Tak til Cecilie, fordi du ville være med! Følg med på hendes Instagram her og blog her.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment

da_DKDanish