Hola Barcelona!

ENGLISH (DANISH VERSION BELOW) When I last checked in, I definitely wasn’t the happiest girl alive. However, that has changed now. I am in Barcelona, the sun is shining, I’ve been to the beach and had tapas a handful of times. This is summer at its best! I could get used to this long summer vacation you get while studying at a university 😉 In two weeks it is over, back to school for my third semester. So I am just trying to squeeze out the last part of the summer <3 Barcelona is one of my favorite summer travel destinations. It has city life, culture, beach and good weather. That is the reason I have been here three times in three years! <3

___________________________________________

DANSK: Da jeg sidst skrev et indlæg, var jeg ikke den gladeste udgave af mig selv. Der var nemlig nogle, der havde stjålet fra mig. Sagen er ikke afsluttet endnu, men jeg er kommet mig over den grimme oplevelse. Det hjælper også på det, at jeg er i Barcelona, hvor solen altid skinner. Barcelona er i følge mig en af de bedste sommerdestinationer. Her er strand, sol, by, kultur og fantastisk mad. Det er altså et dejligt miks, især hvis man ikke er typen, der kan holde ud at ligge på stranden hver dag (mig!). Det er nok også grunden til, at jeg bliver ved med at vende tilbage her til. Jeg har faktisk været her tre gange på tre år!

Jeg er vild med at gå på universitetet, alene af den grund at sommerferierne er ekstremt lange. Selvom jeg har taget et ekstra fag på sommerskole, så har jeg haft syv en halv ugers ferie. Havde jeg ikke taget sommerskole, havde jeg haft en hel måned mere. Det er altså lidt vildt. Jeg er i Barcelona til på mandag, så tager jeg en uge mere i Berlin. Så hjem til København, to-dages familietur til Sverige og så starter jeg på mit trejde semester. Det må kaldes at udnytte sommerferien <3 Hvordan har jeres sommerferie været? Eller har I stadig ferie?

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish