H&M launched a new brand: take a look inside the first Arket store in Copenhagen

ARKET H&M

The new fashion brand by H&M, Arket

The new fashion brand by H&M, Arket in Copenhagen

Arket opens first store in Copenhagen

Arket in Copenhagen

Arket fashion store in Copenhagen

Arket in Copenhagen, new H&M brand

H&M's newest fashion brand, Arket

H&M plays a big role high street fashion market, constantly expanding by creating new brands. The newest addition to the H&M family that includes H&M, &Other Stories, Cos, Weekday, Cheap Monday, Monki, is Arket.

In a press release, H&M states that Arket’s mission “is to democratize quality through widely accessible, well-made, durable products, designed to be used and loved for a long time”. I visited the Arket store that opened in Copenhagen a few days ago. Being a born-and-raised-Copenhagener, I find it pretty cool that such a big brand opens in Copenhagen and London to start with. As of now, Arket stores will soon open in London (a second store), Brussels and Stockholm.

Arket has great basics in a simple, Scandinavian style made of good materials such as wool, cotton, and mohair. The prices are fair (around 80 euros for a wool sweater). The brand has clothes for both women, men, and kids. The brand also has a section with items for your home like nice plates, linen pillow cases, and flower vases. Best of it all, and most surprisingly, the store also holds a cafe that serves light breakfast and lunch dishes, drinks and coffee. And the coffee is good!

The store is located within an old, beautiful building that used to be a museum. Due to that, the space is gorgeous. Arket is also available online, though only for European countries so far.

ARKET
Købmagergade 33
København

____________________________________

H&M fylder en stor del af high-street modeindustrien, og den del bliver kun større og større. H&M udvider nemlig konstant med nye brands udover Cos, &Other Stories, Monki, Cheap Monday og Weekday. Den seneste tilføjelse er brandet Arket. Som indfødt københavner er jeg henrykt (og lidt stolt) over, at Arket åbner sin allerførste butik i København og i London. Det er da rejt sejt.

Arket slog for første gang dørene op for et par dage siden, og jeg har besøgt den nye butik. Arket sælger basics i enkel, skandinavisk stil i lækker kvalitet. T-shirts, skjorter, jeans, sweatre, t-shirts og tynde rullekraver i uld. Der er både tøj til mænd, kvinder og børn. Priserne er lave, som vi kender det fra H&Ms andre brands. En uldsweater koster omkring 500-600 kroner og et par strømper i fine farver fås til 32 kroner. Udover tøj, sokker, tasker og undertøj, har Arket og så en afdeling med ting til hjemmet. Alt her er også lækkert. Fine vand-karafler, skåle, vaser og pudebetræk.

Udover tøj, tilbehør og sager til hjemmet, er der også en café inde i butikken. Her kan du få drikkevarer, salater, kage og andre små retter samt kaffe. Og den smager godt.

Arket ligger inde i det tidligere Post- og Telemuseum. Lokalerne er smukke, og tøjet kommer virkelig til sin ret i butikkens omgivelser med højt til loftet. Brandet har også åbnet for onlineshopping, så er du nysgerrig, kan du tjekke sortimentet lige her.

ARKET
Købmagergade 33
København

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish