A much needed life update

While I am not an advocate for always saying out loud how busy I am, there has been a lot going on since I last checked in and shared the crazy news that my boyfriend and I are opening a cafe in New York City. I got back from my latest trip to NYC a week ago, and I think it is about time that I share a little life update…From NYC and straight back to business.

♥ I landed and immediately met up with my friend to finish our second out of seven exams. We finished it, handed it in and moved on to the next exam.

♥ Which brings me to that I have my third exam tomorrow in International Trade Law and I am so nervous and stressed out about it, however that does not mean that I am able to find the motivation to study for it. Wish me luck…

♥ My boyfriend came to Copenhagen for a very quick trip from Saturday to Tuesday. He had a few meetings and I was so happy to have him here. He hasn’t been to Copenhagen since the beginning of January.

♥ On top of that, the weather has been absolutely amazing the past week! I don’t remember Copenhagen ever being this hot so many days in a row. The sun also makes it quite hard to study…

♥ While my boyfriend was here, he borrowed my laptop one morning. I don’t know what he did, but as a result of my laptop settings being Danish, he handed it back to me with a cleared search history and all my saved passwords and usernames for everything had disappeared. Do you have any idea how annoying that is?! Hahaha!

♥ Now, three days later, I am still bothered having to type out complete website names, even Google search some of them and to having to find out what all my different passwords are.

♥ And as another result, my card information was cleared as well. So last night, I brought my credit card to the living room to enter the details, and now it is completely gone. I searched every inch of my 51 square meter apartment, and I can’t find it. Right now, I am girly-pissed at my boyfriend for clearing my search history and deleting my passwords. In whatever way he did it…

♥ On Saturday I am going to Berlin for a whole week and I can’t wait! I haven’t been there since late January. I am going with Caroline whom I study with, partly to study, partly to work, and partly to enjoy life. From Tuesday-Friday we have a three-day exam case and we have to write 30 pages. I am dreading it and I can’t wait till it’s over.

Wherever you are, I hope the sun is shining! See you in Berlin.

Jeg er ikke stor fortaler for, at vi altid skal tale om, hvor travlt vi har, men det er helt sikkert en dårlig undskyld for, at jeg ikke har tjekket ind på bloggen i lidt tid. Mest af alt handler det om dårlig prioritering! Men derfor tænkte jeg, at det var på høje tid til en lille update fra min side. Sidst jeg tjekkede ind, delte jeg de ret vilde nyheder, at min kæreste og jeg åbner en café i NYC. Men hvad er der ellers sket siden sidst?

♥ For en uge siden landede jeg i København efter en uge i New York. Så var det ellers direkte til eksamen, som jeg skulle skrive færdig med min studiegruppe (vi er to personer hahah). Vi fik skrevet færdig og afleveret, og mangler nu fem ud af syv eksaminer. Det er ret heftigt og ret forfærdeligt også. Især fordi jeg føler, at vi lige har været igennem eksamenshelvede fra tredje semester. Men det har vi såmænd også. Det var nemlig i slut januar, og det er ikke mere end 3,5 måned siden….

♥ Det bringer mig til, at jeg har min tredje eksamen i morgen. Fire timers stedprøve i International Handelsret, og jeg skider grønne grise over det. Jeg er så nervøs. Det gør dog desværre ikke, at jeg er motiveret til at læse.

♥ Og det hjælper det helt fantastiske vejr og solskin heller ikke på! Der er dømt rent “Det forsømte forår” over mit liv lige nu. Jeg kan dog ikke huske, hvornår det sidst har været SÅ godt vejr i Danmark så mange dage i træk!

♥ Min kæreste kom til København på en hurtig tur fra lørdag-tirsdag. Sidst han var her var i start januar, så det var så dejligt at have ham her. På trods af at han havde nogle møder, og jeg havde skole, arbejde og også et par møder tage mig af, hyggede vi så meget, sås med venner, spiste god mad og nød det fantastiske vejr ikke mindst.

♥ Vi nåede også ud at sejle med mine forældre. Da jeg var 10 år gammel, købte mine forældre en sejlbåd med plads til fem overnattende gæster. Den ligger i Svanemøllehavnen, og mine forældre bruger en stor del af sommeren på båden. Med dem, Jesus, min bror og hans kæreste lettede vi anker i Svanemøllen og sejlede til Flakfortet, grillede, og sejlede hjem igen. Helt igennem luksus i det her vejr!

♥ Nu er han fløjet tilbage til NYC, og selvom der kun er gået omkring 24 timer uden ham, savner jeg ham helt vildt. Damn you long distance.

♥ Jesus havde problemer med sin computer en morgen, så han lånte min. Da han afleverede den tilbage, havde han på en eller anden måde formået at slette hele min søgehistorik og alle mine gemte brugernavne og passwords til diverse logins.

♥ Det gjorde mig fuldstændig handicappet, og her tre dage senere, er jeg stadig dybt irriteret over, at jeg skal taste hele hjemmesidenavne ind og måske endda søge på Google, når jeg skal ind på forskellige hjemmesider, der automatisk kom frem før, og det samme med alle de evindelige logins til alt, som jeg selvfølgelig ikke kan huske…

♥ Derfor har jeg også mistet mit kort! Min computer selvfølgelig også har glemt mine kortinformationer, så jeg hentede mit kort med ind i stuen i går aftes for at taste mine informationer ind. Nu er det pist væk. Jeg har gennemledt alle 51 kvadratmeter, og det er ikke til at finde. Så frustrerende især fordi jeg ved det er her. Oh well, det er en god undskyldning at lede efter kortet i stedet for at læse til eksamen…

♥ On a more positive note, så tager jeg til Berlin på lørdag, og jeg skal være af sted i otte dage. Jeg glæder mig HELT VILDT. Sidst jeg var i Berlin var slut januar, så det bliver skønt at være tilbage, især i maj måned. Helt perfekt. Jeg skal af sted med min (studie)veninde Caroline, og selvom vi skal bruge tre døgn på at skrive 30-siders eksamen, får vi også tid til hygge.

Jeg håber, du nyder solen, om du har travlt med at læse til eksamen eller ej. Vi ses i Berlin <3

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments

da_DKDanish