A month in Berlin in numbers


Jeg har nu været i Berlin i 26 dage (en måned i overskriften for overblikkets skyld), og det er på tide at gøre status over min tid her. I stedet for at skrive en roman, tænkte jeg “gud, hvad med at gøre det i tal?!”. Utrolig originalt, men ikke desto mindre er her en Berlin-status i tal.

♥ Antal dönere jeg har spist: 5

♥ Antal dönere jeg har spist, der ikke var fra min faste döner-pusher: 1 (og det var en dårlig oplevelse!)

♥ Antal glas af Riesling (tysk hvidvin) jeg har drukket: 10 (+ et par flasker med venner)

♥ Antal skridt, jeg har gået (gennemsnittet af august indtil videre: 8.500

♥ Antal serier, jeg har set: 4 (to sæsoner af GIRLS, Euphoria, The Society, Handmaid’s Tale og er nu i gang med 13 reasons why)

♥ Antal gange, jeg har haft tømmermænd: 3 (højt for mig, for jeg er gerne kvæstet i to dage efter en god fest)

♥ Antal gange, jeg har trænet: 20 – wait, what?! Det er klart mere, end jeg plejer, men der er bare så mange seje, fede og gode træningsstudios i Berlin. Det skriver jeg om i et seperat indlæg.

♥ Antal skønhedsbehandlinger: 3 – lucky me. Ansigtsbehandling, massage mod min hovedpine og lash lift. Skønhedsbehandlinger i Berlin koster en brøkdel af i Danmark, så det udnytter jeg altid!

♥ Antal tyske måltider, jeg har spist: 1. Med min farfar. Det siger en del 😉 Han fik eisbein, kogt svinekød, og jeg holdt mig på vegetarsiden og fik käsespätzle, en slags tysk pasta med ost. Det smager godt, men en gang er rigeligt.

♥ Antal gange, jeg har været i biografen: 3. Jeg har set Tarantinos Once upon a time… In Hollywood, Bohemian Rhapsody og Yesterday, de to sidstnævnte i skønne, udendørs biografer.

♥ Antal besøg, jeg har haft: 3. Fra mine forældre, min bror og min farfar. Jeg havde med vilje ikke inviteret mine venner herned, fordi jeg blandt andet tog herned for at FOKUSERE. Det ville ikke være så nemt, hvis jeg havde vennebesøg i tide og utide.

♥ Antal gange, jeg har prøvet cryoterapi: 3. Så sjovt! 2 minutter i en boks med nitrogen, der strømmer ud over dig i -120 grader.

♥ Antal gange, jeg har sejlet i kano: 1. Det var sjovt.

♥ Antal gange, jeg har været på Boxhagener Wochenmarkt: 4. Hver evig eneste lørdag!

Status? Jeg elsker stadig Berlin. Det har været så dejligt at være hernede, at kunne køre næsten 100% egostil, fordi jeg bare er mig selv, og at kunne tage tingene i mit eget tempo. Det er lidt trist, at jeg forlader byen om et par dage, men jeg glæder mig også til at komme hjem og se familie og venner ♥

Or not a full month – at this time, I’ve spent 26 days in Berlin, and it’s been just great! Instead of a whole novel about my time here, I figured I would do an overview of my month in Berlin in numbers, because…. it’s fun!

♥ Number of döners, I’ve eaten: 5

♥ Number of döners, I’ve eaten that didn’t come from my favorite döner spot: 1 (and it wasn’t a good experience!)

♥ Number of glasses of Riesling that I’ve drunk: 10 (+ a few bottles with friends)

♥ Number of steps I’ve walked: A month average of 8.500 a day.

♥ Number of TV shows I’ve binged: 4 (two seasons of GIRLS, The Society, Handmaid’s Tale, Euphoria and just started wathcing the new season of 13 reasons why)

♥ Number of times, I’ve been hungover: 3

♥ Number of times I’ve worked out: 20 – wait, what?! That’s a lot – thanks to all the amazing workout studios in Berlin. I’m going to miss you! I’m currently writing a blog post about my favorite workout spots.

♥ Number of wellness and beauty treatment, I’ve had: 3 – lucky me. A facial, a massage for my headache and a last lift. Treatments in Berlin cost a fraction of the price in Denmark, and I make sure to take advantage of it.

♥ Number of German meals I’ve had: 1. With my grandfather. That says a lot.

♥ Number of times, I’ve been at the movies: 3. I’ve watched Tarantinos Once upon a time… In Hollywood, Bohemian Rhapsody and Yesterday, the two latter in and outside movie theater. So cool!

♥ Number of visits I’ve had: 3. My parents, my brother and my grandfather. I had purposely not invited any of my friends to come visit because I partly went to Berlin to focus on a special project.

♥ Number of times I’ve tried cryo therapy: 3. I love it! Two minutes of standing in an icebox with nitrogen that shoots out negative 120 degrees air on you.

♥ Number of times I’ve gone canoeing: 1.

Status? I still love Berlin. And I love my own company. It’s been so nice to spend more time alone, to just focus on myself and to do sort of whatever I feel like. My feelings about leaving on Sunday are mixed. I’m excited to see Copenhagen, my apartment, my friends and family, but it’s always tough saying goodbye to Berlin ♥

 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish