YouTube: Weird and annoying things Danes (I) do

Weird and annoying things Danes do 

Vi er tilbage på YouTube! Denne gang har jeg fået min kæreste (læs: vredet armen om på ham) og fået ham til at dele en række af ting, han synes er mærkelige ved danskere. Hans liste tager selvfølgelig udgangspunkt i mig, og den måde jeg er på. Måske kan nogle f jer nikke genkendende til hans pointer? Det handler blandt andet om rugbrød, at vi er stolte, og ikke mindst generte, før vi får alkohol indenbords 😉

Videoen viser meget godt, at man altså kommer ud i nogle specielle situationer, når man er kærester med en fra et andet land. Ifølge ham er rugbrød noget, fanden har skabt. Det er vist de færreste danskere, der har det sådan. Og ligeså er der også en masse ting, jeg har skulle vende mig til ved at være kærester med en colombianer/amerikaner, som jeg nok ikke havde været en ting i et forhold med en dansker. Det er på godt og ondt – det giver en masse unikke oplevelser at være kærester med en fra en anden kultur, men det giver også en masse udfordringer!

Jeg håber, I kan lide videoen, vi har lavet! Vi bliver bedre og bedre til YouTube, synes jeg selv 😉 Se med gennem linket her eller klik play ovenover.

We are back on YouTube! I’ve (more or less) forced my boyfriend to join me again. And this time, he’s sharing the things he finds weird and annoying about Danes. He’s talking about rye bread, that Danes are very shy (until they start drinking!), and that we’re proud of fellow Danes’ accomplishments. Watch by clicking here. I hope you’ll like it!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish