Noma and Normal People: My plans and intentions for June

June plans

My plans for June

Sikke en maj-måned, der igen er fløjet forbi. Det har været en anderledes maj end normalt. Normalt ville jeg have haft drøntravlt med adskillige eksaminer, og så havde jeg nok også været en sviptur til en europæisk hovedstad. I år har jeg kun én eksamen, som er veloverstået – nu venter jeg på, at jeg skal op mundtligt i juni. Og rejser har der ikke været noget af. Jeg har dog nydt foråret i København, og så har jeg også været på opdagelse i Odense. Det er der kommet denne lille guide ud af. Derudover er jeg fortsat med forskellige corona-projekter, såsom at strikke, selvom der er gået mere hverdag i den.

I juni har jeg ikke de store planer. Det er lidt svært at planlægge særlig meget for tiden. Men jeg holder stadig hovedet højt og får det bedste ud af det. Her er mine planer og ideer for juni måned.

I juni vil jeg…

♥ Spise burgere på intet mindre end Noma. Den næste måned er en af verdens bedste restauranter nemlig forvandlet til burger- og vinbar. Jeg var faktisk forbi i dag, og satans – vegetarudgaven af burgeren var udsolgt. Jeg vender stærkt tilbage!

♥ Måske en tur i sommerhus? Jeg må lægge hovedet i blød og finde ud af, hvis sommerhus jeg kan invitere mig selv til… Det er ikke sådan, når man ikke selv ligger inde med et… #keepondreaming

♥ På loppis! Den 20. juni har jeg en bod på Dronning Louises Bro, og jeg glæder mig til at sælge ud af min garderobe. Kom forbi!

♥ Udgive en kæmpe guide til sommer på Bornholm. Dommen er faldet, og vi må alle vinke farvel til udlandsrejser denne sommer. Heldigvis er Danmark skønt.  Derfor har jeg langt om længe samlet alle mine skønne oplevelser på Bornholm i en kæmpe rejseguide, som jeg glæder mig til at udgive!

♥ Bruge en dag på at filme en håndfuld af mine yndlingsspots i København. Målet er at det skal blive til en film på YouTube, der skal promovere min guidebog til København på engelsk, som jeg krydser fingre for, at jeg kan udgive i 2020. Bogen er så godt som færdig, nu venter jeg bare på den rigtige timing til at udgive den. Rejseguides og coronakrise er ikke et godt match.

Jeg glæder mig især til…

♥ Langt om længe at udgive min apartment tour på Youtube. Min ven der er en haj til kameragrej var forbi forrige weekend og filme mig og min lejlighed. Jeg glæder mig vildt til at se resultatet og også til at dele videoen!

♥ At opleve noget nyt i Danmark. Lukkede grænser og færre muligheder tvinger mig til at få det bedste ud af mit kære hjemland. Jeg drømmer om at booke en nat et eksotisk sted – i en airstream, en campingvogn, et badehotel eller et hus i en trætop.

Hvad jeg skal se og læse…

♥ Jeg er i fuld gang med serien Normale mennesker på DR. Den er så fin!

Tessas hævn, en portætserie på DR. Tessa er Danmarks spirende stjerne inden for rap, og hun er rå. Jeg er vild med hendes power og ærlighed.

Sweet Magnolias på Netflix. Jeg gik i gang med serien i mangel af bedre, og så fængede den mig alligevel. Den handler om tre gode veninder og deres hverdag i en lille, amerikansk by. Den er egentlig ikke særlig god, men så er den det alligevel. Perfekt underholdning hvor du godt kan scrolle gennem Instagram ved siden af, uden at du går glip af det store.

♥ Den nye dokumentar om Jeffrey Epstein på Netflix. Ved ikke helt om jeg kan holde ud at se den. Er så forbandet træt af forfærdelige, hvide mænd med magt.

♥ Jeg læser Erindring om kærlighed af Kirsten Thorup. Den er et portræt af en mor og datter og deres forhold.

Jeg er taknemmelig for…

♥ Sommer i København. Danske jordbær. Lyse nætter. At jeg er rask og i god behold, og det samme med dem, jeg har kær.

Hvad skal du lave i juni? ♥

May has flown by, and June is here! Although I don’t have a lot of plans (planning is a little tricky to do at the moment), here are my plans and wishes for the month of June.

What I want to do in June…

♥ Have burgers at nothing less than NOMA – one of the world’s best restaurants (number one for several years!). Due to corona, they’ve turned the restaurant into a burger and natural wine spot for the month of June. I actually went by today, but their vegetarian burger was already sold out. I’ll have to go back!

♥ Spend a day filming in Copenhagen. The plan to film a vlog for Youtube, taking you on a tour of my favorite spots in the city to promote my insider’s print Copenhagen guide that I’m hoping to publish later in 2020. Travel guides and coronavirus aren’t exactly a match, so that’s for later.

I especially look forward to…

♥ Finally publishing my apartment tour on Youtube that I filmed last week. I’m so excited to share my Copenhagen home that I spent 3+ years on renovating!

♥ To explore something new in my home country. With the closed borders continuing through all of June, it’s a perfect excuse to stay home and discover new spots as all my other travel plans are postponed. I’m dreaming of booking a night in a nice hotel, go glamping or camping in a treetop house.

 

What I am watching and reading… 

Normal people after the book by Sally Rooney. It’s beautiful and heartwrenching.

♥ The new miniseries on Netflix on Jeffrey Epstein. Not sure if I’ll make it through. Yet another of these disgusting, white men in power makes me sick to my stomach.

Sweet Magnolias on Netflix. I began watching in the lack of a show, and it’s actually quite cute and leaves you time to scroll Instagram while watching it. It’s a lowkey, chill show that isn’t hard to follow.

I am grateful that…

♥ I’m alive! In times like these, that’s enough to be thankful for.

What are your plans for June? ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish