Gode links: Hvilken side i sengen vælger du?

Emma madras Silver Stories

Jeg er vild med indlæg, der opsamler sjove, spændende og interessante artikler og videoer fra det World Wide Web. Det skal både handle om, hvornår Den store bagedyst mon vender tilbage. Og endnu vigtigere; hvad sker der med de smukke kager, der bliver bagt hver uge?

Endnu sjovere – hvilken side i sengen vælger du? Jeg kan genkende mig selv i flere af eksemplerne, alt efter hvilket humør, jeg er i. Så har IKEA stillet skarpt på os danskere, vores livsstil, vores sikkerhedsnet og vores lykke. Vores SU-system er helt unikt, og det kommer en amerikaner til at opleve i videoen.

Her er nogle spændende historier, artikler og videoer,
jeg har opstøvet på det sidste.

God læsning!

🛌 Hvilken side i sengen vælger du? Et virkelig sjovt skriv. Jeg kan især kende mig og min kæreste i at være tættest på stikkontakten 😂

🇩🇰 Det er ikke nogen nyhed, at jeg er meget lykkelig for at være dansker. Det bliver man blandt andet, når man bruger meget tid i USA. Vi er lykkelige, vi har et sikkerhedsnet, SU! Se denne film der stiller skarpt på vores lykke.

🕐 Tid er spændende og meget relativt. Hvordan har tiden føltes for dig under corona? Er den gået langsomt, hurtigt eller som den plejer? Denne artikel går i dybden.

🍰 Er det mon snart tid til en ny sæson af Den store bagedyst? Jeg venter i spænding! I mellemtiden får du her svaret på, hvad der mon sker med alle de smukke kager, der bliver produceret hver uge.

👩🏼‍💻 I sidste uge skrev jeg lidt om, hvad jeg har lært som freelancer det sidste år. Her er endnu en god artikel, der kritisk husker dig på vigtige ting, du skal overveje, før du tager springet som freelancer.

Del endelig hvis du selv er faldet over
sjove og interessante historier.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish