Turen går til Grækenland

Billeder fra Unsplash

I morgen stikker Jesus og jeg snuden sydpå. Vi skal nemlig en uge til Mykonos, en skøn ø, i Grækenland. Om vi glæder os? JA! Jeg har været på både Kreta og Rhodos som barn, men jeg glæder mig vildt til at opleve Mykonos. Vi skal bo på Soho House, der netop er åbnet, og det ser så lækkert ud. Jesus er medlem af Soho House, en medlemsklub med klubhuse over hele verden, og fordi husene i New York har været lukkede de sidste mange måneder, har han fået point, som han blandt andet kan bruge på at bo på det nyåbnede hotel i Mykonos.

Vi har egentlig ikke nogle planer udover at nyde ferien. Men hvis jeg kender os ret, så skal vi nok finde på massere at lave. Ingen af os er nemlig soldyrkere, der kan bruge en uge på langs ved stranden, selvom jeg godt nogen gange kunne drømme om at være typen, der kunne slappe fuldstændig af. Jeg har ikke godt af solen, og jeg bliver rastløs efter en time. Der skal ske noget!

Derudover har vi nogle gode venner fra Berlin, der også er i Grækenland på samme tidspunkt. Planen er, at vi skal ses, så de kan sejle til vores ø og besøge os, og omvendt. De er på Naxos, Paros og Santorini, så vi skal lige lægge en kabale, så det går op. Det bliver så sjovt med lidt ø-hopping.

Jeg har lavet lidt research, og det ser ud til, at der er masser at tage sig til på Mykonos, fra lækre strande, smuk natur, yndige små byer og lækre restauranter. Det skal nok blive godt. Forhåbentlig kan jeg strikke en lille guide sammen, når jeg er tilbage igen! Hvis du har tips til Mykonos, så send dem meget gerne min vej ❤️

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish