Mine favoritter i 2020

What a year. Sindssygt i både den positive og negative retning. Corona, nedtur, forlovelse og fantastiske minder, optur. I dette indlæg gør jeg status over mine favoritter i 2020; den bedste bog, serie, rejse, mest læste blogindlæg og mine Instagram-billeder med størst rækkevidde.

Mine top tre mest læste blogindlæg i 2020

Førstepladsen går til den ubestridte vinder, en gratis strikkeopskrift på en stribet sweater. Jeg udgav indlægget for snart to år siden, og opskriften sidder altså stadig på tronen.

Det andet mest læste indlæg er denne guide til, hvordan du laver et flisebord. Flisebordet var et af mine corona-projekter, og jeg er så glad for, at det har inspireret en del derude til at lave deres egne udgaver.

Det tredje mest læste indlæg er min guide til Bornholm, som jeg udgav i sommer. Af gode grunde droppede mange danskere ferien sydpå og blev i det ganske land. Det nød Bornholm godt af. Guiden fungerer også til næste sommer ❤️

Mit mest likede billede på Instagram i 2020

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at mit mest likede Instagrambillede i 2020 er det, hvor jeg delte, at Jesus havde friet til mig. Det fik knap 800 likes, hundredvis af søde kommentarer fyldt med kærlighed. Åh, en dag og overraskelse, det var.

Mine mest populære Instagram-billeder i 2020

Det billede jeg har lagt på Instagram, der har haft den største rækkevidde, er dette billede af min lejlighed. Det var egentlig et rimeligt tilfældigt billede, som jeg lagde op, og derfor overraskede det mig i den grad, at billedet gik viralt.

Nr. to på listen er dette billede, jeg udgav efter en Black Lives Matter-demonstration. Det hørte til et blogindlæg, hvor jeg skrev om, hvordan hvide mennesker kan være allierede til deres brune medmennesker og være med til at bekæmpe racisme. Jeg er egentlig ret stolt over, at netop det blogindlæg og Instagram-billede nåede så langt ud.

Det tredje Instagramopslag med den største rækkevidde er dette billede, hvor jeg skrev om alle de kærestepar, der var separerede på grund af de lukkede grænser. Det knuste mit hjerte. Et par dage efter åbnede Danmark endelig for, at kærester fra udlandet godt måtte komme ind i Danmark, og en masse par kunne blive genforenede efter mange måneder væk fra hinanden. Så det knuser mit hjerte, at der fortsat er kærestepar, der er adskilt og har været det i et år, fordi deres lande ikke tillader indrejse for kærester.

Det  gælder dog stadig, at Danmarks udlændingepolitik er helt fucked og tvinger mange med udenlandske ægtefæller til at flytte til fx Sverige i en periode for at få lov til at få deres ægtefælle til Danmark. Det gør mig så frustreret og at ændre Danmarks udlængepolitik er en kamp, der fortsat skal kæmpes.

Min favoritbog i 2020

Jeg læser en del og elsker at lade mig opsluge i bøgernes univers. I 2020 var jeg særligt fan af Napoli-serien af Elena Ferrante, som jeg har slugt – både som serie på HBO og som bog.

Min bedste rejse i 2020

År 2020 stod ikke i rejsernes tegn. Jeg er dog alligevel glad for, at jeg kom på et par rejser. Til Berlin x 3, NYC, Grækenland, Danmark rundt og en efterårstur til Bornholm. Det er svært at vælge en favorit, men turen til Mykonos i Grækenland var godt nok vidunderlig.

Min favoritserie i 2020

Medmindre jeg har glemt en serie i forbifarten, har jeg svært ved at kåre en vinder over bedste serie i 2020. Kan du huske lige inden corona, hvor Love Is Blind kom ud på Netflix ,og bredte sig som en steppebrand? Det var jo en fantastisk serie!!!! Sæson 2, ja tak.

Jeg ved dog ikke, om Love Is Blind fortjener førstepladsen som den bedste serie, jeg så i 2020. Der var også Tiger King, The Undoing, Min geniale veninde sæson 2 og The Queen’s Gambit. Jeg venter (u)tålmodigt på The Handmaid’s Tale.

Mit bedste køb i 2020

Det køb der skiller sig mest ud må være min vintage Chanel-taske, som jeg købte i juli efter mere end et års overvejelse. Jeg er så glad for tasken, mest af alt fordi den symboliserer, hvad jeg har opnået (fordi jeg havde muligheden for at kaste en stor sum penge fra hårdt arbejde mod et materialistisk køb, hehe).

Tak fordi du læser med og må du have en dejlig nytårsaften.
Tak for nu, 2020, jeg glæder mig til 2021!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish