Hjemmesysler og kærlighed: mine planer for februar

Soho NYC fashion style

NYC i 2016 – mine planer i februar

Det er en mærkelig tid på mange måder. På den ene side føler jeg, at det er flere år siden, at jeg sprang ned fra stolen og hoppede ind i 2021. På den anden side føler jeg, at jeg har blinket, og så var det pludselig februar. Jeg tror også, at februar kommer til at flyve af sted. Det er en kort måned.

I januar brugte jeg alt for meget energi og tankekraft på en svær beslutning. Den er nu taget, og det har løftet tunge sten fra mine skuldre. Det føles så rart, og nu glæder jeg mig til, at det hele falder på plads. Her er mine planer for februar.

I februar vil jeg…

♥ Flyve internationalt for første gang i 11 måneder. Det bliver underligt, men jeg er begyndt at glæde mig og krydser alt for, at det hele flasker sig.

♥ Arbejde som en sindssyg. Der er gang i den i mine forskellige jobs, og det er med at holde tungen lige i munden.

♥ Lave gode hjemmeaktiviteter. Med delvis isolation i Mexico og New York har jeg pakket kufferten med bøger, strikketøj og så har jeg skrevet en lang liste over film og serier, jeg gerne vil se. Vi er efterhånden vant til lockdown, så det er ikke noget nyt at finde på underholdning, der kan finde sted inden for hjemmets fire mure. I det mindste har jeg en dejlig have i Mexico og en god udsigt i New York.

♥ Drikke matcha latte fra min favorit, Cha Cha Matcha, i New York. Jeg forudser en lang gåtur over Brooklyn Bridge med en god podcast i ørene og en matcha i hånden.

♥ Se min svigerfamilie. Jeg har ikke set dem i snart et år og jeg glæder mig vildt til et gensyn.

Se caféen, som jeg heller ikke har set i snart et år. Det bliver dejligt.

Hvad jeg skal se og læse…

♥ Jytte fra marketing er desværre gået for i dag – jeg gik i gang med den for nogle år siden, men nåede kun et kapitel. Nu er den flyttet hjem til min mor, og jeg snupper den med mig på flyet.

♥ De urolige af Linn Ullman – en far og en datter sidder med en båndoptager i mellem dem og endevender deres liv.

It’s a sin – en ny miniserie om AIDS-epidemien i 80’erne, som har fået gode anmeldelser af DR – de skriver, at den flår dit hjerte ud.

♥ Og på den lidt hyggeligere og ikke-seriøse ende af skalaen vil jeg se Firefly Lane på Netflix, en serie om et venskab mellem to kvinder gennem tiderne.

What I want to do in NYC in January

Jeg er taknemmelig for…

♥ At jeg har taget den svære beslutning om at rejse til New York, så jeg kan være sammen med Jesus de næste par måneder. Det bliver skønt for os.

Det er der sket på bloggen…

Seks gode serier og film du skal se i februar.

Jeg gik på krigsstien – for selvfølgelig skal influencere have løn. Det skrev jeg et indlæg om og var faktisk også i radioen for at argumentere for sagen.

Sådan bliver du lykkelig ifølge forskningen – nogle ret gode tips hvis jeg selv skal sige det.

Hvordan ser en uge i mit liv ud i disse lockdown-tider?

Gode nytårsforsæt vi alle kunne have godt af.

Og mine egne nytårsforsæt.

Hvad er dine planer i februar? ♥

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish