Åh, NYC! Mine planer for marts


Noget af udsigten fra vores rooftop i Downtown Brooklyn, NYC

Åhhh, jeg er i New York, og det føles lige dele fantastisk og surrealistisk at være her. De første par dage havde jeg en følelse af, at det hele var en stor kulisse. Jeg kunne ikke helt forstå, at jeg endelig var tilbage i byen efter 11 måneder. Nu er jeg landet, og det er så dejligt at være tilbage. Jeg har set min svigermor og et hold gode venner og selvfølgelig været tilbage i caféen. Alt er godt. Her er mine planer for marts.

I marts vil jeg…

♥ Arbejde som en gal. Det er en god ting, men der er godt nok knald på i mit lille foretagende. Jeg arbejder for tiden på kontrakt med fem virksomheder udover freelance, blog, Instagram og strik, så min arbejdsuge går langt udover de 37 timer. Der er dog fuld fleksibilitet, så længe jeg overholder mine deadlines, men det er med at holde tungen lige i munden, når der er store projekter i de forskellige virksomheder.

♥ På en lille tur Upstate med Jesus. Det er New Yorks svar på sommerhusområdet i Nordsjælland, hvor det bugner med overvældende natur, skønne huse og restauranter. Vi har været deroppe en håndfuld gange, og det er blevet et must, når vi er i New York. Vi er så heldige at have en bil med lejligheden, som vi må bruge en gang i mellem, så det bliver nemt at køre derop.

♥ Gå lange ture. Ligesom hos de fleste andre danskere har lockdown ført til, at jeg er blevet lidt #obsessed med at få de daglige 10.000 skridt. Det er ikke hver dag, den går, men så længe gennemsnittet for mine daglige skridt per uge rammer omkring de 10.000 er jeg mere end tilfreds. Det betyder altså, at jeg går ture hver dag. Jeg forkæler mig selv med en kop kaffe, tager Airpods i ørene og sætter en podcast på eller ringer en veninde op. To (eller mange) fluer med et smæk – motion, frisk luft, sightseeing og catche up med venner og familie.

Vi har fået et nyt skilt i caféen, som jeg er helt vild med.

Hvad jeg skal se og læse…

♥ Shamanens datter – en klassiker der udkom i 80’erne, som min mor puttede i min kuffert. Jeg løber snart tør for bøger. Det går stærkt, da jeg har sat mig for at kværne en bog om ugen. Jeg må ud på noget byttehandel hos mine venner her i New York, så jeg kan skaffe flere bøger at læse, for bibliotekerne er lukkede her.

♥ Allen vs. Farrow – en ny dokumentarserie i fire dele om Woody Allen og hans forhold til sin datter og steddatter, som han i dag er gift med. Jeg har set to afsnit indtil videre, og det er godt nok twisted. Mænd med magt…

♥ 90 day fiancé som jeg er en sucker for. Noget af det eneste reality-TV jeg gider at se. Jeg ser det, mens jeg træner til Youtube, så føles det ikke helt så meget som tidsspild 😂

Den lille café der har været igennem et helt forfærdeligt år, men som har overlevet.

Jeg er taknemmelig for…

♥ At alt gik vel med min tur til Mexico og videre til New York. Ingen sygdom, ingen fejl, ingen ulykker, ingen visa- og grænseproblemer. Phew. Det har været lidt af en omgang, og nu er jeg her endelig! ♥

Det er der sket på bloggen…

En lille update fra Mexico. Jeg glæder mig allerede til at besøge byen Meridá igen.

En guide til otte gode steder at gå tur rundt om København – som ikke er Søerne eller Frederiksberg Have.

Min svære beslutning om at tage til New York. Nu er jeg her, og mine bekymringer synes langt væk.

Hvad er dine planer i marts? ♥

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish