En ny tidsopfattelse: Mine planer for april

Om jeg fatter, at vi allerede er en fjerdedel igennem 2021. Hvor. bliver. tiden. af. Jeg læste for nylig denne interessante artikel om, hvordan coronakrisen har ændret vores tidsopfattelse. Fordi der ikke er nogle “store begivenheder” såsom bryllupper og fester at hænge tiden op på, så flyder det hele sammen. Det kan jeg for alvor mærke. Jeg kan have fornemmelsen af, at jeg følte, jeg gjorde noget for et par dage siden, og så er der rent faktisk gået en måned. Det er meget mærkeligt.

Så er der også den triste sandhed, at jo ældre vi bliver, jo hurtigere føles tiden.  Det giver mig lidt stress, for ifølge mig selv lider jeg af chronofobi – en slags angst for tiden. Det skrev jeg også om her. Jeg prøver at tænke på, hvor godt jeg har det, og hvor meget, jeg har oplevet og opnået. Det hjælper en smule.

Nå, nok om tiden. Her er mine planer for april.

I april vil jeg…

♥ Træne i fitness igen. NYC har netop åbnet for indendørs studio-træning dog med begrænset kapacitet og mundbind under hele træningen. Jeg var af sted første gang i går til pilates reformer, og det gik fint med at have mundbind på under træningen. Noget jeg ellers var lidt nervøs ved.

♥ I Central Park og gå tur og se kirsebærtræerne i fuld flor. Instagram, get ready for billeder med kirsebærtræer, det begynder nu, haha!

♥ Poste en lille guide til Nordjylland (mere specifikt byerne Klitmøller, Løkken og Lønstrup). Det passer forhåbentligt med, at Danmark åbner lidt op igen <3

Holde vegansk popup i caféen med puerto ricansk mad. Det glæder jeg mig vildt til. Caribisk mad er traditionelt meget kødtungt, så det bliver fantastisk at opleve og dele glæden ved traditionel mad i vegansk udgave.

Hvad jeg skal se og læse…

♥ I mangel af bedre er jeg i gang med en chicklit, The Palm Beach Wife, som jeg fandt på et gadesalg til $2. Jeg holder stadig fast i at læse en bog om ugen, og det er således min 13. bog, jeg har fortæret i 2021. At læse den er lidt ligesom at se reality. Man kan slå hjernen fra, og det er rart en gang i mellem.

♥ The Bold Type på Netflix. Jeg så første afsnit, som jeg faldt i søvn til, så jeg skal lige i gang igen. Jeg er blevet fortalt, at det er Sex and The City møder Girls i et nutidigt perspektiv. Det minder mig om, hvor meget jeg glæder mig til Sex and the Citys comeback(!!!) Også selvom det selvfølgelig ikke bliver det samme uden Samantha.

Jeg er taknemmelig for…

♥ Min farfar på snart 82 er blevet vaccineret med første stik. Det gør, at jeg kan ånde lettet op, for selvom han er frisk og rask, så skulle han helst ikke rammes af corona. Den bekymring kan jeg nu slippe. Det samme gælder for mine venners bedsteforældre, og det er rart at tænke på <3

Det er der sket på bloggen…

♥ Jeg har udgivet en ny strikkeopskrift til den skønneste strik, der passer perfekt til foråret.

♥ New York er fantastisk. Men intet i verden er perfekt. Det skrev jeg om i fem ting jeg hader ved New York.

Et helt år med corona. Hvem havde nogensinde troet det?

Lidt billeder og tekst fra vores tur Upstate.

♥ At bo og “høre hjemme” i flere lande kommer med en del udfordringer – der er i den grad en bagside af medaljen. Det skrev jeg om i et personligt indlæg, som I modtog så fint <3

Hvad er dine planer i april? ♥

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish