Lejlighedsjagt, hundejagt og et bucketliste-moment

Lidt billeder og noter fra de sidste par dage i New York med lejlighedsjagt, hundetræf i Central Park og et bucketliste-moment 💌

Jeg prøver at gøre det mere i film. YouTube-film, reels til Instagram. Her filmede jeg en reel til Instagram, hvor jeg tippede om, hvordan jeg går 10.000 skridt om dagen. I tog så godt imod den, tak ❤️

Det var egentlig ikke planlagt, men nu skal vi flytte – i New York. Derfor brugte vi sidste uge på at gå på lejlighedsjagt. Meget mere om det snart. Jævnfør ovenstående så bliver hele flytningen til en Youtube-video, hvis alt går godt.

Jeg nyder så meget at have nye kontorer hver dag. Dagens kontor her var på caféen.

I lørdags ringede Jesus’ ven og spurgte, om vi ville have tre billetter til en Knicks basketball-kamp i Madison Square Park. Tja, hvorfor ikke? Det er et New York-bucketliste-moment, selvom ingen af os er interesserede i sport – tværtimod. Jesus skyndte sig at ringe til sin 15-årige nevø – og han udbrød i et vildt glædesskrig. En halv time senere mødtes vi, blev coronatestede og tog til Madison Square Garden for at se basketball. Det var en oplevelse – især da vi endte på skærmen på nationalt tv, haha!

I Central Park sidste uge med min hundeglade veninde spottede jeg to petit basset’er på lang afstand. Petit Basset er racen af min elskede hund, Carla, der døde i 2017. Det er også racen på den nye hundehvalp, vi får i familien om nogle uger. Og så er det ikke en race, man spotter på gaden hver dag. Jeg ville så gerne op til hundene for at bekræfte, om det virkelig var petit basset’er – jeg har nemlig aldrig set dem i New York før.

Min veninde sagde “løb”, og selvom jeg følte mig lidt flov, så gjorde jeg det. Ejeren blev så glad, og vi endte med at udveksle petit basset-erfaring og -glæde i 20 minutter. Jeg kan ikke vente, til vi får vores hundehvalp ❤️

Min mor har gjort det igen. Designet og strikket en fantastisk, fluffy cardigan. Den er skrevet til en strikkeopskrift, som kommer ud på min strikkeshop om et par dage.

Ok, den ser måske ikke ud af meget, men det her var en himmerigsmundfuld. En egg n cheese sandwich med et lag rösti i den blødeste bolle og med unlimited refill-coffee on the side. Amerikanske diners kan altså noget.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish