En uge i mit liv i New York

Så er jeg tilbage på YouTube med en brand new vlog. Jeg filmer i løbet af en uge i mit liv i New York og du kan se med lige her. Jeg er på kirsebærblomster-jagt i Central Park, til basketballkamp i Madison Square Garden, på genbrugsshopping og spiser impossible whopper med min svigermor.

Det kræver lidt træning at være på på kamera og rende rundt i offentligheden og filme sig selv. Jeg mangler bare en selfie stick. Jeg gik da også på gaden og filmede mig selv i sidste uge, hvor en kvinde kom hen til mig og spurgte vredt: “are you filming me?!”. Hehe, nej, jeg filmer skam bare mig selv.

Ikke desto mindre håber jeg, at du vil tage godt i mod min vlog. Giv gerne lyd med ris og ros eller hvis du har gode ideer til, hvad jeg skal filme.

Se min nye vlog om en uge i mit liv i NYC her

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish