Tilbage i Danmark

Jeg er tilbage i Danmark efter tre en halv måned først i Mexico og så i New York. Det er altid med blandede følelser, når jeg rejser efter så mange måneder, om det er den ene eller den anden vej. Sådan har det været, så længe jeg kan huske. Da jeg boede i Berlin og var i København på weekend, tog det mig altid nogle dage at komme tilbage i min “Berlin-rutine”, når jeg landede i byen igen. Det er ikke altid nemt det der med at have hjemme flere steder. En gave og en forbandelse på samme tid kan man også sige ❤️💔

En lille status fra mig.

Op

Trods overvægt kom jeg af sted med min kuffert.

Flyet var absolut tomt. Jeg fik tre sæder for mig selv og sov hele vejen, udover når jeg selvfølgelig vågnede, fordi min arm sov, fordi der var turbulens, eller fordi jeg frøs eller svedte. Det er ikke nemt at sove på et fly, men det hjælper så meget at kunne ligge ned!

Landingen i Kastrup gik som smurt, og logistikken med kviktest gik så nemt og hurtigt. Jeg er igen imponeret over logistikken med coronatest i Danmark.

At kramme min mor og far. Bror og hans kæreste. Og snart en masse venner.

At være færdigvaccineret så jeg har dansk coronapas. TAKNEMMELIG 🙏🏼

At solen skinner i Danmark, når de nu havde lovet regn.

Koldskålssæsonen er startet.

Der er under en måned til, at en lille hundehvalp flytter ind. KAN. IKKE. VENTE.

De lyse nætter i Danmark! Dem får man altså ikke i New York.

Ned

Jeg savner allerede New York, udsigten fra lejligheden, opvaskemaskinen…

Identitetskrise. Hvem er jeg, hvor skal jeg være, hvor VIL jeg helst være? Det er altid svært at lande efter mange måneder væk, og det tager lige et par dages tilvænning.

Hey, flyselskaber – når jeg bestiller vegansk måltid betyder det ikke, at jeg er på kur. Jeg har nu både oplevet med SAS og KLM, at jeg får det mest skrabede måltid med udskåret frugt, “fitness-brød” og en salat bestående af iceberg og kikærter, når jeg bestiller vegansk eller vegetarisk måltid på flyet. Ind i kampen 💚

Jetlag. Er og bliver hæsligt – i hvert fald når man flyver østpå. Jeg har massevis af gode tips til at håndtere jetlag, men det er stadig svært, især når man er sensitiv, når det kommer til søvn. De første par dage føler jeg, at jeg er i en form for trance, har svære tømmermænd og konstant hovedpine.

Udpakning. Jeg har ikke været i Danmark i tre en halv måned. Jeg har tøj og ejendele i min kuffert, hos mine forældre og på loftet. Det betyder, at jeg nok er nødt til at sætte en dag af til at få overblik over det hele og styr på mit klædeskab. Loppemarked coming up!

 

 

 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish