En update: At være ovenpå og bagud på samme tid

Jeg er glad, men også lidt splittet for tiden. Jeg føler mig ovenpå og bagud på samme tid. Forstår slet ikke, at det kun er lidt over tre uger siden, at jeg landede fra New York. Tiden flyver af sted, men alligevel virker det som om, at jeg har været i København i månedsvis. Der er sket så meget. Jeg har lavet så meget, styrtet rundt i København på min cykel fra møde til aftale til café til kontor og fest. En lille update fra mig.

Her er jeg bagud

Bloggen. To indlæg er det blevet til i juni. Det ene var selvfølgelig et større et af slagsen, en guide til Skagen. Jeg har dårlig samvittighed, men bloggen er så “nem” at nedprioritere, når jeg har kunder og virksomheder, jeg arbejder for, der hiver i mig.

Madlavning. Mit køleskab er notorisk tomt. Jeg har formået at lave dhal af to omgange, siden jeg kom hjem. De varede hver især et par dage. Så spiser jeg yogurt med bær. Resten af mine måltider foregår i byen. Min undskyldning er, at restauratørerne virkelig har brug for det. På den måde er det vel en god gerning?

Jeg bruger for meget tid på min telefon, når jeg er alene. Jeg har stramme regler for mig selv, der går ud på, at min telefon bliver i tasken, når jeg er sammen med andre. Men når jeg ligger i sengen om morgenen, og ikke har mega travlt med at skulle op, kan jeg snildt bruge en halv time på TikTok. Det er så dumt.

Netflix lider. Der er så mange serier, jeg skal se. Færdiggøre Master of None. Anden sæson af Lupin. 90 day fiance. Men altså, når det er 23 grader uden for, dine venner sidder på Beau Marche og drikker hvidvin, så er det ikke Netflix, der trækker. Det er ok.

Mit gulv kunne godt trænge til en gulvvask. Min som min kloge mor siger; “nullermændene løber heldigvis ingen steder”, altså, rengøring kan altid udskydes.

Her er jeg ovenpå

Jeg har tilmeldt mig 16 ganges træning hos Barry’s, som jeg skal nå i løbet af juni. Meget ambitiøst. I dag er jeg halvvejs, og det er kun den 14. juni. On track! 💪

Jeg har læst tre bøger på en uge. At læse er at leve, og der er intet bedre end at blive opslugt af bøgernes verden. Mit bedste tip til at læse mere: lad vær med at læse det, der er “sejt” eller “rigtigt” at læse, men find det, der opsluger dig. Harry Potter, chicklit, selvbiografier eller hardcore Karen Blixen. Det er dit valg og din læseglæde. Derudover er en bog i sengen den absolut bedste sovepille. Væk med computer og telefon og blåt lys, ind med bøgerne. Jeg lover dig, at du går ud som et lys og sover som en baby.

Min sociale kalender er fyldt ud. Jeg er i København, og det er nu engang her, de fleste af mine bedste venner befinder sig. Kombineret med en lang vinter med lockdown, og at jeg har været bortrejst, at byen igen er åben og solen skinner, betyder det, at der endelig er tid og energi til alt det sociale, og det føles skønt.

Jeg har mødt min families kommende hundehvalp hele tre gange. Jeg har sejlet kajak i Københavns Havn. Haft spændende arbejdsmøder. Holdt weekend i Aarhus. Været til fest med Mindpool, jeg arbejder for. Kolonihavefest. Chillet ved Christianshavns kanal i solen, og det føltes som om, jeg stadig gik i 2.e på Christianshavns Gymnasium. Spist hvide asparges på Safari. Optaget Busigirl podcast. Været i Jyllandsposten med en guide til Berlin.

Og så har jeg købt billetter til Berlin, hvor planen er, at jeg skal være hele august. Jeg glæder mig som et lille barn.

Splittelsen

Jeg er splittet mellem at være meget ambitiøs og meget “lev-i-nuet-sig-aldrig-nej”. Når en veninde skriver, skal vi ses, så siger jeg ja, selvom jeg måske havde planlagt noget andet. Men det er måske okay. Jeg tror, at jeg kommer frem til, at mit vigtigste mål i livet er at blive rig på alle slags oplevelser. Og så prøver jeg at huske mig selv på, at jeg ikke kan nå at arbejde for fire virksomheder, være blogger, optage podcast, feste, træne, læse, gøre rent, lave mad, være en god datter, kærestte og veninde på samme tid. Derfor er det nok helt naturligt, at jeg føler mig ovenpå og bagud på samme tid.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish