Når rastløsheden rammer i hjemmet? Plakater!

Blogindlægget er skrevet i samarbejde med Dear Sam

Jeg er et rastløst menneske. Der skal ske noget, jeg trives godt i at have travlt, og når der ikke er noget på tapetet, så bliver jeg lidt irriterende. Det gælder også i mit hjem. Netop når jeg føler, at jeg er “færdig” med at renovere og bygge, bliver jeg rastløs og får lyst til at lave noget nyt om. Der skal ske noget nyt, jeg skal prøve noget andet. Det er dog lidt svært at opfylde, når man bor på 53 kvadratmeter med en specifik plantegning. Der er begrænsede muligheder for indretning og omrokering.

Og her kommer plakater ind i billedet. Tak plakater. Plakater har nemlig vist sig ast være den perfekte løsning til når ratsløsheden rammer i hjemmet, og jeg får lyst til at lave om. Det er et mindre indgreb og et mindre udlæg at investere i nye plakater, som hurtigt kan skiftes ud i de eksisterende (eller nye) rammer og så tilføre et helt nyt udtryk til ens hjem.

Det gjorde jeg således i denne weekend. Skiftede mine plakater ud i hele min lille lejlighed. PNye plakater over min seng, en ny plakat ved min blå billedvæg og en to nye plakater til min plakatvæg i stuen. Det pyntede, og jeg synes simpelthen, at det spiller så godt! Plakaterne og rammerne kommer fra Dear Sam, der har et fint og overskueligt udvalg af fine plakater i forskellige stilarter. Jeg kan godt blive overvældet, når onlinebutikker har for stort et udvalg, men Dear Sams udvalg er håndplukket, inspirerende og hurtigt at gennemgå. På samme tid er der en plakat til alle slags stilarter. Leveringen var hurtig og effektiv.

Har du også lyst til at prøve noget nyt i hjemmet?

Så kan du få 40% rabat på plakaterne fra Dear Sam med koden SSTORIES35. Rabatkoden virker til den 30. juni 2021.

De plakater jeg har valgt er:

♥ I soveværelset – The Ten Largest, No. 2, Childhood By Hilma Af Klint  og The Ten Largest, No. 7 By Hilma Af Klint Plakat
♥ Ved min blå væg – Refurbished Matisse Tete De Femme Plakat og Jasmine Pattern By William Morris Plakat
♥ Ved min plakatvæg over kommoden – Paris Abstract Plakat og Poppy Flower 1 Collection De Fleurs Plakat. Den med de røde blomster mangler et passepartout, så den kan sidde rigtig smukt i den store ramme.

Jeg er så  vild med resultatet, så nu kan jeg holde rastløsheden for døren indtil næste projekt… 😉

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish