Kandidatstart og loppemarked: Her er mine planer for september

Sensommer eller tidligt efterår i min farfars have

Phewwww, for en ankomst i september med kandidatstart og fuld smæk på. Denne uge har været lidt for meget af det gode, og jeg har haft en nedsmeltning eller to. Grædt på Amager Fælled. Stresset mere end hvad godt er. Haft alt for meget at se til. Og nu har jeg siddet på min sofa i seks timer og fået godt styr på mit liv med en alenlang to do-liste, der efterhånden er krydset af. Det eneste der mangler er faktisk dette blogindlæg med mine planer for måneden, som jeg holder meget af at skrive. Her er mine planer for september.

I september vil jeg…

♥ På loppemarked! Finally. Det går løs søndag den 12. september på Det Grønne Loppemarked på Nørrebro mellem Jagtvej og Rantzausgade. Der er også madboder, og jeg tror det bliver super hyggeligt. Jeg plejer at være på loppemarked for at sælge ud hvert år, men det har corona sat en stopper for. Det betyder, at jeg ikke har været på loppis siden april 2019. WHAT. Det betyder også, at mit loftrum bugner med tøj. KOM OG KØB ❤️

♥ Fejre min dejlige venindes fødselsdag med en havefrokost. Det bliver en god måde at sige farvel til sommeren på. Vi har kendt hinanden siden start 2014, hvor vi begge var flyttet til Berlin og har så mange gode minder sammen.

♥ Til arbejdsdag i min andelsforening. Det skal passes.

♥ Forhåbentlig bruge en masse tid på at læse. Der er flere forelæsninger på kandidaten, end jeg havde regnet med. Fire dage om ugen, bum. Jeg har intentioner om at være en bedre studerende, end jeg var på bacheloren, og det betyder, at jeg forhåbentlig kommer til at læse en del. Intentionen er der i hvert fald, jeg håber, jeg kan leve op til den i praksis.

♥ Se Pagten i biografen. Med bland-selv-slik som jeg har spist alt for lidt af på det seneste.

♥ Donere blod for første gang. Jeg tilmeldte mig for nogle år siden, men jeg har været på medicin der gjorde, at jeg ikke måtte donere. Nu er jeg af medicinen og kan endelig gøre den gode gerning. Du kan også blive bloddonor her.

♥ Til events med Skagerrak, Pixi og Gyldendal. Niver mig stadig lidt i armen, når brands inviterer mig til begivenheder.

Reklame – Iført det lækreste cashmere/silkesæt fra Davida,
som jeg forudser, at jeg kommer til at leve i de næste par måneder.

Det glæder jeg mig især til…

♥ At jeg skal besøge Skovtårnet med min farfar og min bror. Til min farfars 80-års gav vi ham et klippekort med oplevelser, og Skovtårnet var en del af klippekortet. Nu skal det endelig ske, og jeg tror, det bliver en dejlig dag.

♥ Besøge Smykbar med de to skønne piger, som jeg passede i fem år, fra jeg gik i 8. klasse og gennem gymnasietiden. Nu er det store (hvor blev tiden af?!) og jeg har inviteret dem på Smykbar, hvor vi skal kreere vores egne smykker og bagefter hjem til mig og spise. Ægte kvalitid.

♥ At jeg skal enweekend til Fejø, hvor min seje veninde har købt sit helt eget sommerhus. Jeg kan ikke vente! Jeg skal hjælpe hende med at indrette, måske male lidt, bage kage med vilde brombær fra hendes have. Ambitionerne er mange, og jeg glæder mig så meget.

♥ At spise efterårsmad. Varme retter. Figner (yndlingsfrugt). Måske noget hjemmelavet suppe?

Hvad jeg skal se og læse…

♥ Grundtvig er død af Laura Ringo, der netop er udkommet hos Gyldendal. Romanen udspiller sig på en højskole, hvor en tidligere elev vender tilbage som underviser. Her er også hendes tidligere underviser, som dengang var fuckable. Det er han stadig. Det lyder som et godt udgangspunkt for en sjov og spændende roman.

♥ The Crown sæson 4. Jeg er håbløst bagud og er egentlig heller ikke så vild med serien, som jeg føler alle andre er, men Diana er med, og det er jeg nødt til at se.

♥ Gift ved første blik – min kæmpe guilty pleasure, som jeg kan tale om i timevis. Jeg krummer tæer og har nogen gange behov for at gemme mit ansigt, når jeg ser det – især de første par afsnit, hvor alt bare er CRINGE. Men jeg elsker det.

Jeg er taknemmelig for…

♥ Martha, min Martha. Hun er fantastisk. Også når hun vækker mig kl. 5 om morgenen.

♥ At jeg bor i et land, hvor vi får gratis uddannelse og tilmed en SU oveni hatten. Det sætter tingene lidt i perspektiv, når min amerikanske veninde fortæller, at hendes bacheloruddannelse altså kostede en halv million kroner.

♥ At de to studiestartsdage med GoBoat, minigolf, øl og fest med +100 mennesker, jeg ikke kender, er veloverstået. Uh, hvor var jeg nervøs, og hvor er jeg glad for, at det gik godt.

Det er der sket på bloggen…

Jeg skrev om, hvordan jeg har det med at starte kandidatstudie.

En fabelagtig guide til seks nye spisesteder du skal opleve i København.

En update fra Berlin.

Nogle af mine absolut yndlingsspisesteder i Berlin.

Og en ny vlog på YouTube.

Med ønsket om en dejlig september måned til dig ♥

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish