Oktoberlisten: Mine planer for måneden

Det er oktober, og det er for alvor blevet efterår med det sure og det søde. Det søde er, at det er sweater weather, stearinlys- og the-tid, og at det altså er ret skønt at ligge på sofaen efter en lang dag med sweater og tæppe på, tændte stearinlys og en kop the ved siden og med ruskende efterår udenfor. Det sure er selvfølgelig til dels mørket, regnen og trætheden. Jeg føler mig tom for energi, og det kan nok tilskrives efteråret og mørket. Skal huske mig selv på, at vi faktisk skal bruge en times søvn mere i vinterhalvåret. Tidligere i seng hedder det!

Nå, her er oktoberlisten med mine planer for måneden.

I oktober vil jeg…

♥ Fejre min fødselsdag!!! Jeg har fødselsdag om seks dage, og det er jeg altid spændt på, selvom det er med blandede følelser, fordi jeg ikke helt forstår, hvor tiden bliver af, og jeg føler, at jeg bliver meget gammel.

♥ Være med i interviews. Jeg skal både interviewes af Sitre og Vitayummy, og jeg glæder mig til at se resultaterne.

♥ Det har været nogle intense uger med lidt for meget fart på. Derfor vil jeg gøre en dyd ud af ikke at fylde min kalender til renden, så kalenderen kræver logistik for, at alt spiller. Hvis bare den mindste uforudsete faktor kommer ind fra højre, vælter mit kalenderkorthus. Derfor skal jeg lægge buffere ind, hvor jeg ikke skal noget, så jeg næsten tvinger mig selv til at slappe af. Hvis jeg så virkelig har energien til at lave noget i mine buffer-tider, så har jeg jo friheden til det.

♥ Have fat i mit vintertøj fra loftet og bruge en halv dag på en kæmpe oprydning i mit tøjskab. Det er sådan en opgave, man ikke helt orker, men som skal gøres og føles så rar, når den først er gjort. Når det først bliver lidt koldere er jeg tvunget til det, kan man sige.

Det glæder jeg mig især til…

♥ At fejre min fødselsdag. Hele weekenden står på fejring. Lørdag kommer mine tætte veninder til brunch hos mig og søndag fejrer jeg med min tvillingebror og resten af familien hjemme hos mine forældre. Den står på kaffe og lagkage og så hyggemad bagefter. Det bliver altså en weekend i fødselsdagens tegn.

♥ At komme på tur. Om det bliver en weekendtur hvor jeg hægter mig på dem jeg kender, der har sommerhus, eller om det bliver lidt længere væk, vides ikke. Men jeg håber på begge dele! Jeg har fri fra CBS i efterårsferien, så der er i hvert fald en oplagt mulighed der.

♥ At udvælge en vinder af min virkelig seje Berlin-konkurrence, som jeg kører lige nu. Hop ind og vær med på Instagram.

Hvad jeg skal se og læse…

♥ Sidste afsnit af Gift ved første blik. Gap for en snorkefest denne sæson har været, men jeg ser troligt med alligevel – hvem tror vi på? Personligt hepper jeg på Christina og Michael og Mette og Morten. Resten tror jeg ikke helt på – men måske Pernille og Michael har en chance.

♥ Jeg er i gang med Hvis vi ikke taler om det af Leonora Christina Skov. Jeg læste Den, der lever stille, og var meget berørt af fortællingen, og fortsætteren tyder godt.

♥ I september fik jeg læst en del, og jeg delte månedens bøger på Instagram.

Det er der sket på bloggen…

Jeg delte min ønskeliste.

Og en update på mit nye liv som kandidatstuderende.

Og noget af en helvedsdag jeg havde, der fik korthuset til at falde sammen.

Med ønsket om en dejlig oktober måned til dig ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

da_DKDanish