Photo Diary from Mallorca // something about loosing your suitcase

Hermed smider jeg et par billeder fra Mallorca, hvor jeg siden tirsdag har befundet mig. Vi tog en meget tidlig morgenflyver, ja, sådan er det, når vælger de billigste flybilletter, og dette forårsagede, at jeg på vej til lufthavnen kom i tanke om, at jeg havde glemt hele min toilettaske inklusiv alt make up på badeværelset derhjemme, og tiden var ikke lige til, at vi kunne vende om og hente det. Da vi så ankom til Palma, Mallorca allerede klokken ni om morgenen, hvilket vidner om, at vi var afsted fra København, før fanden fik sko på, startede vi vores tur med at vente i en time på en kuffert ved bagagebåndet… En kuffert der selvfølgelig skulle vise sig overhovedet ikke at dukke op. Min kuffert, ja. Min kærestes kuffert ankom og havde det helt fint. Der stod jeg – med lange bukser, sweater og sneakers, uden make up, solcreme og bikini i 30 graders varme. Jeg tog det nu meget pænt, synes jeg i hvert fald selv. Min kæreste synes måske noget andet. Situationer som denne er nemlig noget, man må tage med, når man rejser. Det der med at forvente det uventede, for alt kan ikke planlægges, og hen ad vejen er det måske også det fede engang i mellem? Jeg bevarede roen, for det er jo yderst sjældent, at kufferter rent faktisk forsvinder. Det meste af tiden dukker de op efter få dage og bliver endda leveret til lige der, hvor man vil have det. Fra lufthavnen direkte til H&M for at finde noget nogenlunde anvendigt tøj og så ellers på stranden og tage en lang lur indtil vi kunne tjekke ind i vores AirBnB-lejlighed. Heldigvis kom min kuffert dagen efter, og jeg var rigtig glad igen!

Vi har nu nydt et par dage på skønne Mallorca, hvor vi blandt andet har haft en vild aften på Pacha med dj, stærk bas og dans, lækre tapas-middage i Palma med utallige mængder hvidløg, forsvundet rundt i små gader, slikket sol (eller egentlig ligger jeg for det meste i skyggen, men det lyder jo ikke så godt), været på dagsture til Valldemossa og Soller, som begge er de fineste, små, gamle, autentiske byer. Den ene af byerne tog vi et gammelt, ja jeg vil næsten vove at kalde det et veteran-tog til, og det var en fantastisk oplevelse, noget jeg også prøvede som 8-årig og mine forældre havde påtvunget, at det skulle vi bare opleve, så det måtte vi hellere gøre, og jeg må give dem ret – det var en skøn tur! Vi har lige et par dage mere på Mallorca, indtil turen går videre mod den næste Baleariske ø. Jeg laver selvfølgelig en rejseguide over de steder i Mallorca, jeg nu har prøvet og vil anbefale videre!

English: While being MIA for the last couple of days, I have been having fun in Mallorca in Spain, which you can see in my little photo diary from Mallorca. We arrived here very early Tuesday morning, and this godforsaken early morning flight caused me to first forget my whole toiletries back at home – including all make up. Later in Palma airport to make it worse, my suitcase does not arrive, so there I am – in 30 degrees heat wearing long pants, sneakers and sweaters, with no bikini to change in to, no make up to wear and no sunscreen to guard my white skin with… I survived and if you ask me, I actually took the whole thing pretty nicely. The good thing is that it is very rare that they actually lose suitcases. Most of the time they come within a few days and they are delivered right at the address you are staying at. I guess that situations like these are something you sometimes can not avoid when traveling – a part of the whole beauty in traveling is to expect the unexpected and knowing that you can’t predict, plan, and control everything. We went straight from the airport to H&M where I found some clothes to wear, then to the beach to nap for a couple of hours until we could check in to our Airbnb apartment in the old town of Palma, Mallorca. Luckily my suitcases arrived the day after, and I was a happy girl. 

We have now been enjoying some days in Mallorca to the fullest. The days have been spent going clubbing at legendary Pacha with dj’s, dancing and strong bass, amazing tapas dinners and tons of garlic in every single meal (when in Spain, right?), been exploring and gotten lost in little streets, went on day trips to antique cities, one of them including an hour train ride in an old, authentic train which is something my parents told me that I just had to try, so of course I did it, and to do them justice, it was a quite extraordinary train ride! We have a couple of more days left here until we continue our trip to one of the other Balearic islands. I will of course put together a Mallorca guide for you, so stay tuned for that one! 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments

  • Caroline
   Author
   16. August 2015 / 20:21

   It really is! And so does California 😉

en_USEnglish