Update + a diary of my days in Barcelona

The little narrow streets in barcelona

I love the little, old, narrow streets that you only find in South Europe!

Tapas in Gothic area barcelona

We had great tapas at this restaurant one night.

Nomad Coffee the best coffee in barcelona

I found this awesome café one of the days in Barcelona.

I rented a hipster bike in barcelona

I wish I could have taken that bike home with me.

Flax and Kale a hip vegan restaurant in Barcelona

The most romantic staircase at Flax and Kale, one of the restaurants I am featuring in my Barcelona guide.

discovering the strets of barcelona

The cutest little passage-alley-way in Barcelona.

Cutest rooftop at Flax and Kale vegan restaurant in barcelona

Another shot from Flax and Kale. Such a nice spot!

caroline sølver and boyfriend

My boyfriend and I being all romantic – do it for the gram as he said 😉

best view of barcelona from grand hotel central rooftop

The stunning view over Barcelona from Grand Hotel Central’s rooftop.

Best bar in Barcelona

Hanging out at the weirdest and coolest bathroom I’ve ever seen – more about that in my upcoming Barcelona guide!

Beautiful streets of barcelona

Jeg er nu tilbage i Berlin efter 16 dage rundt i Spanien. 10 dage på Mallorca, en dag på en færge til Valencia, en dag i Valencia og fire dage i Barcelona. Jeg tænkte derfor, at det ville være fint at afslutte min tur med en lille opdatering på, hvad vi lavede i skønne Barcelona. Ja, Barcelona er nemlig så skøn og fantastisk, og jeg ville hjertens gerne have brugt længere tid der. Vi havde helt tilfældigt timet vores tur perfekt, for det viste sig at min søde bror og hans endnu sødere kæreste over skulle til Barcelona de samme dage. Vi besluttede os for at leje cykler. At leje cykler når man er turist er for det meste en virkelig god ide, da man på den måde får set byen meget bedre i stedet for at bruge tid i en metro under jorden. Jeg holder så meget af at cykle som turist, fordi man får set byen på en helt anden måde og lærer den meget bedre at kende. Min kæreste fandt de fineste hipstercykler – min var blå pastelfarvet og cremehvid, og jeg ville gerne have stjålet den med mig til Berlin. Jeg har været i Barcelona to gange før – en gang med min familie, da jeg var yngre og en gang sidste sommer med min veninde. Derfor brugte vi ikke meget tid på at være kulturelle, da jeg allerede har set de vigtigste museer, Gaudi-bygninger, kirker og andre turist-ting. Det betød, at vi havde en masse tid til bare at nyde livet. Drikke sangria. Udforske seje områder – El Born, San Antoni, det gotiske kvarter. Spise alt for meget tapas. Danse salsa. Drikke kreative drinks på seje barer. Nyde livet rigtig meget, for det gør man vitterligt i Barcelona.

Jeg brugte selvfølgelig også en masse tid på at finde og besøge de fedeste barer, caféer og restauranter og er nu i fuld gang med at strikke en Barcelona-guide sammen til jer. Udover Barcelona-guiden har jeg også skrevet en guide til Mallorca, som I får om et par dage! Stay tuned. Håber I alle nyder det sidste af sommeren.

English: I figured it a nice way to wrap up my 16 days in Spain would be by showing you a few pictures from my amazing days in Barcelona – here it goes; a diary of my days in Barcelona. We had four days there and I was really sad to leave – I simply love that city. It was my third time there – one time I was there with my parents when I was younger, then last summer with a good friend and then now with my boyfriend. We’d timed in perfectly to meet up with my awesome brother and his even more awesome girlfriend who were both in town too. We decided to rent bikes, which was a superb way to see the city. I simply love biking – you get around fast while actually seeing the city as oppose to sitting in an underground, hot subway. My boyfriend found the coolest rental bikes, a pastel colored one for me, in the hipster neighborhood of Barcelona.

Since both my boyfriend and I have been to Barcelona before, it also means that we have seen all the important sights, so we just enjoyed our days with exploring my favorite neighborhoods of Barcelona, El Born, San Antoni, and the Gothic Quarter, drinking sangria and eating way too much tapas – it is surprising how I don’t seem to tire of eating tapas! I also spent some time visiting cool cafés and restaurants, so as always, I will feed you with a little Barcelona city guide in a couple of days. In other news I also have a complete guide on Mallorca – what to see, eat and do, ready for you veryyyy soon! 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

8 Comments

 1. 27. August 2015 / 8:47

  Hvor ser det fint ud! Sjovt nok var jeg også på Mallorca først og derefter i Barcelona denne sommer og har et billede af præcis samme gade, som på det første billede. Jeg håber I havde lige så god en tur som jeg havde!

  • Caroline
   Author
   27. August 2015 / 14:29

   Ej, hvor sjovt! begge steder er simpelthen fantastiske og jeg havde det så godt!

 2. 27. August 2015 / 23:08

  Beautiful Barcelona photo diary! 🙂
  Loving all the little details. Thank you so much for sharing!
  New to your blog & following on Bloglovin’ 😉
  xox Nadia
  http://mielandmint.blogspot.co.uk/

  • Caroline
   Author
   28. August 2015 / 0:36

   Thank you so much! Barcelona is amazing. New to your blog & following on Bloglovin’ as well 😉

 3. 2. December 2015 / 17:05

  Hej 🙂 super fin blog! Jeg er vile med dig layout, har du sekv strikket Det sammen eller hvordan? Jeg er selv nyopstartet blogger, så tager i mod tilmed kyshånd 🙂

  • Caroline
   Author
   2. December 2015 / 20:17

   Tusind tak!!! Jeg har lavet et indlæg der hedder “12 things to make you a more successful blogger”, som er god til nye bloggere! Mit layout er fra wordpress og jeg har bare leget i de der faste modeller, man kan vælge 🙂

 4. Mathilde
  10. February 2016 / 15:28

  Where did you rent the lovely bikes?

  • Caroline
   Author
   10. February 2016 / 16:31

   I don’t remember what it was called, but it was a really nice little place in El Born!

en_USEnglish