Five places in the world that are so cool you will want to go immediately

Selvom jeg lige er kommet tilbage fra ferie i Spanien, er jeg allerede blevet ramt af den der følelse, man får post-ferie. Følelsen af at man ikke kan vente til, at man skal afsted igen, og man går bare og drømmer om, hvad næste destination mon kan blive og ens hoved er fyldt med drømme om vilde rejsedestinationer og anderledes oplevelser. Da vi var I Valencia, så jeg at omkring to timers kørsel fra byen lå en salt-sø…. En stor sø som er lyserød! Hvor sejt er det ikke lige… Jeg har været mange steder og oplevet mange naturfænomener og skøre ting, denne jordklode disker op med nogle gange, men en lyserød salt-sø, det har jeg dog til gode. Derfor har jeg sammensat denne liste over fem steder i verden, hvor man kan finde de mærkeligste, smukkeste og mest udsædvanlige naturfænomener. Du vil næsten ikke tro dine egne øjne.

English: All though I just got back from Barcelona a couple of days ago, I have already been hit by that feeling of post-travel reminiscing and wanderlust that feels up my whole body and mind with wanting more… So, I was thinking. Where can I go next? Preferably to places I haven’t been before. To see something new. Something unexpected. And something different. 

Which is why I Today will share with you some of the coolest, unusual most different and unbelievable places this world has to offer. You will hardly believe your own eyes:

Five places in the world that are so cool you will want to go immediately:

A pink lake! And, yes – it is real. Lake Hillier, Australia (picture: Pinterest)Five unusual places in this world lake hillier

Caño Cristales Macarena, Colombia (picture: Pinterest)

 Five unusual places in this world Cano Cristales

Hitachi Seaside Park, Japan (picture source)

Five unusual places to visit Hitachi Seaside Park, Japan

Red Beach, China (Picture source)

Red Beach China

Canola Flower Fields, China (picture source)

Canola flower fields china

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments

 1. 30. August 2015 / 17:14

  These places are sooo cute… 🙂

  • Caroline
   Author
   30. August 2015 / 19:56

   Exactly! I want to visit all of them! 😀

en_USEnglish