Winter is coming

berlin night life at bite club

Status på søndag-aften; Jeg ligger i min seng med min computer på skødet (ja, hvem mon ville tro på mig, hvis jeg skrev, at jeg sad ved mit skrivebord?…), alt i mens jeg kigger Asos igennem efter sommerkjoler, for man kan vel aldrig få for mange. Jeg kigger ud af vinduet, og det er helt mørkt udenfor. Næsten nærmere sort. Jeg tænker, at det er da godt nok blevet sent, og hvor længe mon jeg nu har brugt på at lave ligegyldige ting på nettet, indtil jeg spejder hen på uret, der viser klokken. 21.07! HVAD! Siden hvornår bliver det SORT udenfor så tidligt?! Om halvanden dag er vi allerede i september måned. Den første efterårsmåned, hvilket betyder at vinteren kommer nærmere og nærmere, og jeg kan slet ikke holde tanken ud. Mørke og kolde dage, sne, glatte veje, den evige grå-hed der ligger over Nordeuropa, som et ondt mareridt, når vinteren er værst… Ja, hvis I ikke har opfattet det, så er jeg virkelig ikke glad for vinter. Jeg går ind i stuen og siger med en meget lille, fortvivlet stemme til min kæreste, “vinteren kommer!”, som nok kan ses som en lille overdrivelse, og han griner og beder mig om at tage det roligt, som kun en dreng kan sige det til sin lettere hysteriske kæreste.

Okay, vinteren er her måske ikke helt endnu, der er stadig solrige dage tilbage (komisk nok skriver vejrudsigten 32 grader i morgen. I mellemtiden mens jeg venter på den frygtelige vinter, beder jeg til de højere magter om, at denne vinter måske kan overleves, hvis jeg kan holde jul og nytår et eller andet eksotisk sted. Thailand eller Vietnam måske? (Mor?! far?!)

English: Sunday night’s status; I am in my bed with my laptop (who would I fool by saying I was sitting by my desk?!…), scrolling through Asos for nice summer clothes. I look out the window and it is dark outside. No, not only dark. It is black! I am thinking “wow, is it that late already?!” and I check the clock at the top of my laptop screen. 9.07 PM! And I start to freak out in my head. In a day an a half, September is here. The first month of autumn. Which means that Winter is coming. Oh no, oh no, oh no. I don’t know what to do! Dark days, cold times, ice, snow, greyness, WINTER – yes, it freaks me out. I go to the living room and I tell my boyfriend what is going on and I am almost out of myself saying “winter is here!” which in hindsight might be a slight exaggeration, and he laughs and tells me to calm down, the only way a boyfriend can do that. 

I know, I know. Winter is not quite here yet, there are still sunny days (and warm days! Weather forecast predicts 32 celcius tomorrow, so even though it might get darker earlier and earlier en the many coming weeks, Winter is not here. And hopefully this year Winter won’t even be so bad, since I have been praying to the higher forces to make it possible to celebrate Christmas and New Years somewhere exotic like in Thailand or Vietnam… (Mom?! Dad?!)

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments

  • Caroline
   Author
   31. August 2015 / 22:52

   Yes, fall can be very nice! You too!

en_USEnglish