Friday at Bite Club Berlin

Hoppetosse an old ferry at Bite Club BerlinMe at Bite Club Berlin

I fredags tog jeg mine venner og min kæreste under armen, og vi gik sammen den skønne gåtur over Oberbaumbrücke fra min lejlighed hen til Bite Club, som ligger lige ved siden af Badeschiff, poolen der er sunket ned i floden Spree – et af Berlins aller populæreste steder at hænge ud en varm sommerdag. Bite Club er en af Berlins efterhånden mange street food markeder, der hver anden fredag i de varmere måneder inviterer til street food, god stemning og en perfekt start på weekenden. Beliggenheden er skøn idet Bite Club ligger lige ud til floden Spree.

Badeschiff Berlin

Bite Club har ligesom de andre street food markeder i byen et antal forskellige mad-boder, der tilbyder mad fra hele verden, og man kan prøve alt fra asiatiske bao-burgere, arepas fra Colombia, jerk chicken fra Jamaica eller en af de nyere tilføjelser til den berlinske street food scene – fried buttermilk chicken burgers fra Butter Bronson’s. Min ven fra burgerbloggen Chessy Burger fortalte mig for nogle uger siden, at jeg skulle gøre mig selv den tjeneste at prøve burgeren fra Butter Bronson’s, og når man får et sådant tip fra burgerkongen- og elskeren, så må der jo være noget om snakken.

Det var der i den grad, for køen til burgeren var så lang, at drengene der var i fuld gang med at friturestege kylling meddelte os, at vi var nødt til at vente 20 minutter før, vi kunne bestille. Ventetiden var lang, men i hvert fald også det værd, for da vi fik burgeren vidste vi efter første bid, at det virkelig var en god burger!

Friday at Bite Club Berlin:

Eichenstraße 4, 12435 Berlin

Best chicken burgers from Butter Bronsons at Bite Club

En af de andre seje ting ved Bite Club er, at efter man har truffet det svære valg om, hvad man skal spise, så kan man tage sin mad og drikke og gå ombord på den tidligere færge ved navn Hoppetosse, der ligger til ved Bite Club. Her har den gamle færge mere eller mindre fået nyt liv og er blevet til en slags chill-out-party færge med møbler, diskokugler og en DJ, og udsigten herfra er fantastisk.

Stunning view over Berlin

English: Friday at Bite Club Berlin. Friday night I went with my friends to one of Berlin’s several street food markets called Bite Club Berlin. It is located right next to Badeschiff, one of Berlin’s most popular Summer spots – a pool sunken in to the river Spree. 

Bite Club is open every second Friday where numerous street food trucks gather in order to serve the hungry crowd with amazing food from all over the world. Try jerk chicken from Jamaica, arepas from Colombia, Asian bao-burgers og one of the newest additions to the street food scene in Berlin – fried buttermilk chicken burgers from Butter Bronson’s. 

Party at Bite Club Berlin

It is always a very hard choice what to eat at the street food markets because everything looks so delicious, but this time I was sure what to get. My friend from the burgerblog Chessyburger had praised the burgers from Butter Bronson’s and told me everything about how I just had to try them – so of course I trusted the pro burger-eater and went for the Butter Bronson’s stall. There must have been something about the burgers and how good they were, because we waited 40 minutes for our burgers. They. Were. So!!! Yummy!!! From now on I will have to hunt down the Butter Bronson’s truck at every Berlin street food marked in order to get my burger fix… 

We ate our food and drank our beer at Hoppetosse – a former ferry that is now in use in front of the Bite Club Berlin and has been transformed in to a party chill out ferry with furniture, a disco ball and a DJ. Friday at Bite Club Berlin has such a cool vibe and the view from the ferry Hoppetosse is sublime. Again I was reminded why I love Berlin so much. 

Friday at Bite Club Berlin:

Eichenstraße 4, 12435 Berlin

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments

  • Caroline
   Author
   2. September 2015 / 14:12

   Det er så lækkert! Men I er nu også heldige, omringet af italiensk mad 😉

en_USEnglish