My couch space

blonde hair extensions

braid in long blonde hair

chilling in my couch

scandinavian apartment in berlin

Nogle billeder min kæreste tog af mig forleden i min lejlighed. Faktisk fra mit yndlings-hjørne i min lejlighed – en pallesofa min ven (med lidt hjælp fra mig) byggede, da jeg næsten lige var flyttet til Berlin. Der var dette hjørne i min lejlighed, som jeg ikke helt vidste, hvad jeg skulle stille op med, og jeg fandt derefter på at bygge en palle-sofa ind i hakket. Det var både billigt, forholdsvis nemt, og så ser det så hyggeligt ud, synes jeg. Det er en skøn krog at ligge og hygge i, og den har faktisk også fungeret som seng et par gange til overnattende venner, på trods af at den er under 170 centimeter lang.

Siden jeg kom hjem fra Barcelona, har jeg ikke lavet så frygteligt meget. Jeg har hygget med de venner, jeg havde boende over weekenden, set nogle andre venner her i Berlin og ellers brugt uhyggelig meget tid på at spekulere over min hverdag og dens indhold. Kender I det?

I andre nyheder har jeg her på billederne, som I nok kan se, en del længere hår end normalt. Jeg er til min egen store ærgrelse udstyret med hår, der nægter at vokse sig langt og Rapunzel-agtigt, som jeg gerne vil have det, og når naturen vil det på den måde, må man jo tage andre midler i brug og lide for skønheden. Derfor har jeg fundet og købt et sæt meget lange extensions på nettet. De ankom for nogle dage siden, og heldigvis passede de som fod i hose til min egen hårfarve, hvilket jo egentlig var rent held, eftersom jeg skulle udvælge min farve på et billede på nettet – det er svært, kan jeg fortælle jer. Selvfølgelig ville jeg ønske, at mit eget hår var så langt, for det er sgu besværligt og irriterende med de extensions, men udover det, synes jeg egentlig selv, at de ser meget fine ud? Jeg må væbne mig med lidt tålmodighed og prøve at blive en haj til at sætte mit hår med extensions lidt ala hende her – hun er virkelig god!

IMG_3652

IMG_3653

IMG_3654

IMG_3655

English: some pictures my boyfriend took of me the other day in my couch space. I had this weirdly shaped nook in my apartment and when I first moved in I had no clue what to do with it. It wasn’t big enough to really use for furniture, and I couldn’t put a closet there since it would take all the sun light away. After living here a couple of months I came up with the idea to build a couch out of euro pallets that I found for free in Berlin. My friend helped me (or actually he ended up doing most of the hard work while I was watching him), and the turnout was this couch space. It was pretty easy and very cheap to build, and I love the outcome. It is my favorite space in my apartment, and also what my guests always compliment when they visit me for the first time. It has even worked as a bed for sleep over guests, even though it is shorter than 170 centimeters… 

My hair is very long in these pictures, longer than usually, which you can probably tell. My big dream is to have loooong Rapunzel-looking hair, but unfortunately nature doesn’t want it that way, so I turned to the internet and found myself some very cheap hair extensions online. They arrived a couple of days ago and to my big surprise, they actually fit my hair color! It was pretty hard trying to figure out online what color to get, I can tell you. I put them in and I actually think the outcome looks okay, taken in consideration that this is not my own hair… 

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish