Weird Things Instagrammers Do

Weird things Instagrammers do

Jeg vil gerne være den første til at indrømme, at jeg er lidt for afhængig af sociale medier. Især Instagram. Jeg elsker Instagram! Og jeg ser det også lidt som en del af mit job her med bloggen at gøre enormt meget ud af at få det perfekte billede til Instagram eller bloggen. Dette kan dog i bagspejlet synes lidt dumt og overdrevet at gøre så meget for ét billede. Det synes mine venner og familie i hvert fald 😉 Derfor har jeg samlet nogle punkter som bloggere og instagrammere gør bare for at få det perfekte post til deres sociale medier. Dette indlæg er selvfølgelig ironisk og ment for sjov, og jeg gør selvfølgelig selv alle de ting, jeg har skrevet om… hvilket faktisk er lidt pinligt!

♥ Får deres venner eller kærester til at vente med at spise og drikke på restauranter og cafeer indtil alt mad og drikke er stillet på bordet, så man kan få det perfekte billede af alt den urørte spise.

♥ Stiller sig op på stole for at få alt maden på bordet med på billedet for det “perfekte ovenfra – fugleperspektivsbillede”.

♥ Besøger caféer og restauranter grundet deres udseende, så det er egentlig ikke madens smag og kvalitet det kommer an på, mere om stedet er pænt indrettet og maden er serveret Instagram-venligt.

♥ Altid leder efter spots med pæne gulve eller vægge, eksempelvis en flot street-art væg, for det er jo den perfekte baggrund til et Instagram-billede.

♥ Hvis man tilfældigt ser et flot gulv, stopper man selvfølgelig op for at tage et billede af sine ben og sko ovenpå gulvet – selvfølgelig også med fugleperspektiv.

♥ Får det til at se ud som om, man har utrolig travlt med at leve et picture perfect liv med uendelig mængder god mad, smuk kaffe og besøg de seje steder, når man egentlig bare ligger i sin seng igang med et Netflix marathon og uploader et billede, man tog sidste uge.

♥ Tænker at enhver kop kaffe med det mindste latte-art malet i den skummede mælk er værdig til at komme på Instagram.

♥ Poserer virkelig hårdt for at få det perfekte billede og få det til at se ud som om, billedet bare er taken in the moment, intet er planlagt og billedet er helt tilfældigt, for man lever jo bare et smukt liv. Billedet af en “der lige vågnede”, mens man sidder med ryggen til kameraet i sin perfekte hvide seng, med de perfekte krøllede, hvide lagner alt imens man spejler efter sollyset der kommer fra vinduet, var jo slet ikke planlagt. Man poserede slet ikke, da man sad der i sin perfekte seng, og man gav ikke sin kæreste nøje instruktioner om, hvordan billedet skulle tages…

♥ Ser flotte billeder på andres Instagram profiler og beslutter sig for, at der må man også hen, for det var et rigtig flot billede.

♥ Selfies. Enough said. Når en Instagrammer opdager det såkaldte selfie-lys, kommer telefonen straks op af tasken og igang går poseringen til det perfekte selfie. Det bliver selvfølgelig uploadet med hashtags såsom #nofilter, selvom der bag billedet gemmer sig lag af makeup for ikke at nævne adskillige redigeringsfiltre, der er blevet brugt for at få billedet til at syne så perfekt som muligt.

♥ Tilføjer dumme, meningsfulde citater til billederne, der igen skal få folk til at tro, at man er så klog og smart og virkelig lever det gode liv.

English: I shall be the first to admit that I am addicted of social media. Especially Instagram. I love Instagram! I also consider it part of my job with this blog to take my pictures and Instagram uploads very seriously. I go great lengths just to get that perfect photo, which in hindsight seems kind of stupid. At least the people around me often think so! Here are some Weird Things Instagrammers Do. This post is meant ironically, and I fit in and do all of the points on my list, which is actually kind of embarrassing 😉 By the way, have you all seen the new Instagram darling Socality Barbie that has also discovered all the weird things Instagrammers do? It is hilarious! 

Weird Things Instagrammers Do: 

♥ Have their boyfriend or friend wait with eating or drinking at a cafe until they have taken a pefect picture of their food and drinks. My boyfriend gets annoyed daily of me forcing him to wait until I have my picture for Instagram.

♥ Stand on chairs in order to get a picture from above of all the food on the table. 

♥ Go to cafes and restaurants more because of their looks and decoration than their food.

♥ Search for locations such as nice floors and street art walls to take pictures off or in front of.

♥ See a nice floor for example a tiled one and immediately think that they have to stop what they are doing to take a picture of their shoes on that particular floor.

♥ Make it seem like they are busy living a very good and important life adding meaningful quotes to their uploads, not letting their followers know that they might just upload the picture from bed while being busy binge watching Netflix.

♥ Thinking that every single cup of coffee with the slightest piece of art in it deserves a picture on your Instagram.

♥ Posing really hard just to make it seem candid and not planned. Yes, the picture of me turning my back to the camera while sitting in my perfect bed with perfect crisp sheets looking out of the window while I ‘just woke up’, my boyfriend just happened to take of me. I didn’t spend five minutes preparing for the photo and instructed my boyfriend exactly how to take the 20 pictures of me sitting there, so I would have at least one good photo to upload to Instagram. The same with the picture of me overlooking mountains in Spain.

♥ Go to places you have seen on other Instagrammer’s profiles simply to get that perfect photo they have.

♥ Selfies. Enough said. If there is good light for selfies, you are the first to pull up your iPhone and snap away. When you are ready to upload the selfie, you of course spice it up with several filters just to end it by using the hashtag #nofilter, which is a big lie. Without the filters you are already wearing several layers of makeup.

 

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments

  • Caroline
   Author
   9. September 2015 / 14:40

   Sjovt, men også lidt pinligt ikke? 😉

en_USEnglish