Sunny outfit in Berlin and Christmas in Thailand

 photo danish girl smile blonde_zpsrgaydvsp.jpg

 photo summer outfit berlin_zpsy752tmwf.jpg

 photo Caroline_pics-221_zpsbk8vumed.jpg

 photo Silverstories outfit_zpsen7t3vbr.jpg

 photo sunflowers berlin_zpsdjeqo0rx.jpg

 photo Caroline soslashlver outfit_zpsi3nwcfuu.jpg

 photo Little birds in water_zpsvgqmgwsn.jpg

Sunny outfit in Berlin – Photos by CaTe Photography. Wearing jeans from Cheap Monday, shoes from Puma, top from TopShop.

Så er jeg tilbage med endnu et photoshoot på bloggen, som søde Catharina tog af mig for nogle uger siden i september. Desværre har jeg grundet tekniske problemer ikke fået dem uploadet før nu. Men bedre sent end aldrig… Jeg synes, det er helt vildt, hvor hurtigt tiden går og ikke mindst, at det var muligt for omkring tre uger siden at gå rundt i Berlin med bare arme. Det er vist desværre slut for i år! Det er nu blevet så koldt, at jeg allerede er trukket i uldtrøjer og uldsokker for at holde varmen udenfor. Øv – den dårlige kombination af at være ultra kuldskær og bo på den nordlige halvkugle. Jeg drømmer helt sikkert om en fremtid, hvor jeg har mulighed for at flygte fra den kolde vinter og søge eksil et varmere sted. Se, det er drømmen! Af mere glædelige nyheder skal jeg heldigvis sydøst på og holde jul, hvor vejret er en hel del varmere end Berlin. Min familie har nemlig besluttet at fejre jul og nytår i Thailand, hvor ingen af os har været før, og jeg glæder mig simpelthen så meget! Både til at opleve et nyt asiatisk land, til at bruge tid med min familie, opleve en ny kultur, spise god mad og nyde varmen. Vi flyver til Bangkok, hvor vi skal være et par dage. Derefter skal vi til Angkor Wat og Siem Reap i Cambodia, og så er der ellers “fri leg”. Vi er lige nu igang med at undersøge, hvad vi skal lave, se og besøge, og det er lidt af en jungle, for der er så mange thailandske eksotiske øer, som ser fantastiske ud. Derfor – hvis der er nogle der ude, der har skønne tips og tricks til Thailand og Cambodia, så tager jeg med glæde imod. Jeg håber, I nyder weekenden!

 photo Tour boat Berlin_zpsx9tdytio.jpg

 photo Caroline blog berlin_zpsz7txmsh3.jpg

 photo Sunflower and hand_zpsezpzaa38.jpg

 photo danish scandinavian blonde girl_zpswkpnqe7h.jpg

 photo berlin fashion blogger_zpskr8lxcq9.jpg

 photo Caroline soslashlver blog_zpsyxmxbwvn.jpg

Today I am sharing with you another photo shoot of me hanging around in the Kreuzkölln area of Berlin, while the weather was still warm enough for summer clothes. How I already miss it! I wasn’t able to upload till now due to technical issues, but finally – here they are! The photos were shot in mid September by Catharina, and looking at them makes me miss the sun and warm weather so much. Berlin has really, the past days, hit very cold temperatures and I am already wearing wool socks and sweaters. The good news is that I am celebrating Christmas and New Year’s in Thailand and Cambodia with my family, and I am so excited! None of us have been there yet, so right now we are trying to plan where to go, what to see and how to make the best of our 14 days traveling Asia. If anyone has tips and suggestions for Thailand, Angkor Wat and Siem Reap in Cambodia please enlighten me and hit me up with your very best recommendations! I would be very grateful, because figuring what exotic Thai islands to visit is pretty much a jungle… There are so many islands, so little time… Well, I am so excited and I can’t wait to be back in Asia, not to mention getting some warm weather and sun. I hope you are all enjoying your weekend!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments

 1. 10. October 2015 / 15:43

  Great plans! I loved Ayutthaya (a lovely temple city only 1.5h from Bangkok), Kanchanaburi (2h from Bangkok, for the WWII history) and Chiang Mai (temples, elephants, nature…) in the North. We also had a amazing time on Koh Samui, we rented a scooter to cruise around the island and hiked to the top of some waterfalls. Cambodia is very high on my wishlist, so enjoy!

  • Caroline
   Author
   10. October 2015 / 18:07

   Thank you so much for your tips!

en_USEnglish