Outfit and coffee at the tiniest cafe in Berlin – Concierge Coffee

 photo third wave coffee_zpsxv5gnqot.jpg

 photo coffee in kreuzberg_zpstyfkqrjg.jpg

 photo enjoying the sun_zpsy8xjobcr.jpg

 photo the smallest coffee bar in berlin_zpszlpu4pch.jpg

 photo Concierge cofffee berlin_zpsefmj9j0o.jpg

Photos by Catharina Tews – English translation beneath!

Nogle af mine aller-yndlingsdage i Berlin indeholder ikke meget andet end ingen planer, intet i kalenderen, men derimod bare tid til at gøre hvad jeg har lyst til. Gå lange ture langs kanalerne i Berlin med dertilhørende kaffe – hvilket leder mig hen på Concierge Coffee – den mindste kaffebar i Berlin. (Som I nok kan se på disse billeder, hvor meget jeg nyder!) Hvis man ikke kender til cafeen og dens beliggenhed, finder man den ikke, da Concierge Coffee er gemt væk i en typisk berlinsk gewerbehof – en gård hvor forskellige firmaer holder til i cool, New Yorker-studio-lignende kontorer. Altså ikke just et sted man lige tilfældigvis går forbi når man går ved kanalerne Paul-Lincke-Ufer og Maybach-Ufer. Bortset fra det er Concierge Coffee virkelig et sted, der er værd at lede efter og besøge. Baristaerne hos Concierge Coffee serverer kaffen ud af et vindue, for det er hvor lille caféen er. Kafeen er brygget med en blanding af god kvalitets kaffebønner, kærlighed for kaffe, smuk kaffe-art lavet i mælkeskummet, for til sidst at blive serveret i yndige, lyseblå kaffekopper. Man kan enten nyde kaffen på de små træ-bænke, der er stillet til rådighed for cafeens gæster, eller man kan også vælge at få kaffen to-go og nyde den med en gåtur rundt om kanalerne i Kreuzkölln (Neukölln-Kreuzberg-området).

Concierge Coffee, Paul-Lincke-Ufer 39-40, Kreuzberg – Berlin

 photo cute tiny coffee cafe in berlin_zpsby5egsaf.jpg

 photo coffee in neukolln berlin_zps3kytmitk.jpg

 photo girl drinking coffee_zpsvntwomom.jpg

 photo scandinavian girl drinking coffee_zpsxhvoorji.jpg

 photo sun and coffee in berlin_zps42ewclkp.jpg

Some of my favorite days in Berlin are the ones with no exact agenda and schedule, where I have all the time in the world to just do things that I enjoy. Time, long walks preferably by the Kreuzkölln canals and, naturally, coffee. Which leads me to talking about Concierge Coffee – Berlin’s tiniest coffee bar. If you don’t know about it and its location, it is kind of hard to find. Situated in one of the classic Berlin Gewerbehof (cool-looking, industrial backyards with New York-style studie windows where many start-up companies have their offices), Concierge Coffee is not a place you randomly pass when walking by the canals of Maybach-Ufer and Paul-Lincke-Ufer. None the less, Concierge Coffee is a great found, a little hidden gem. The baristas at Concierge Coffee serve the coffee out of a tiny window, yes, that is how little this place is. The coffee is served with a mix of tasty coffee beans, love for coffee, beautiful milk foam art and cute, blue, coffee cups, which just makes the whole experience a lot better (and gives it a whole lot more Instagram-factor!) The place is optimal for either having your coffee from Concierge Coffee to-go or to enjoy it by the little wooden benches that are offered to the coffee drinkers.

Concierge Coffee, Paul-Lincke-Ufer 39-40, Kreuzberg – Berlin

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish