10 destinations in the world I want to visit

10 steder i verden jeg vil besøge

Selvom jeg indtil videre har været ret så heldig i mit 21-årige liv med at rejse en stor del af verden rundt og set og oplevet en masse fantastiske steder, er verden endnu så stor, at der selvfølgelig også er en del steder, som jeg brændende ønsker at rejse til og opleve. Min liste er en blanding af storbyer fyldt med kultur og liv, ældgamle kulturskatter, storslåede natursteder og eksotiske øer med azurblåt hav.

10 steder i verden jeg gerne vil besøge:

♥ Tel Aviv, Israel – Modsætninger mødes i Tel Aviv, hvor et kultur og et vildt natteliv gør,  at byen aldrig sover. I Tel Aviv kan alt fra anderledes kultur, arkitektur, god mad, natur og religion opleves.

♥ Sankt Petersborg, Rusland – Her kan man opleve storslåede bygninger over alt – selv metrostationerne skulle være fuldstændig fantastiske.

♥ Vietnam – At kunne spise vietnamesisk street food dagen lang er faktisk grund nok for mig til at besøge Vietnam (jeg elsker vietnamesisk mad!!!), men udover det skulle Vietnam også have det venligste folkefærd og utrolig smuk natur.

♥ Maldiverne – Ren afslapning, utroligt blåt vand, skønne strande, palmer og kokosnødder – hvad mere kan man bede om?

♥ Vestkysten i USA – her er der et væld af oplevelser, jeg drømmer om at se – fra bylivet i de store byer som Los Angeles, Las Vegas og San Francisco til naturparkerne Death Valley, Grand Canyon og Yosemite.

♥ Tanzania, Africa – safari i Tanzania har været på min radar og en drøm i mange år og blev især forstærket efter jeg på kort tid fortærede Jakob Ejersbos “Eksil”-trilogi, der foregår selvsamme sted.

♥ Rio de Janeiro, Brazil – karneval, sambadans, glæde, drinks og selvfølgelig nogle af verdens mest kendte monumenter findes i Rio de Janeiro, som jeg i den grad tror er et absolut fantastisk sted at besøge.

♥ Melbourne, Australia – hipsterness, kaffe og australsk morgenmad i lange baner er blandt andet hvad Melbourne har at byde på. Ægte australsk livsstil.

♥ Petra, Jordan – Petra er en oldtidsby beliggende i Jordan bygget og udhugget i sten, bjerge og klipper før Kristi fødsel og også på listen over de syv nye verdensvidundere, og stedet ser fantastisk ud.

♥ Tokyo, Japan – Tokyo er en af verdens største byer, men også en af verdens vildeste eller mærkeligste byer med ting og traditioner, man aldrig har hørt om før – der findes vist maskiner og automater for alt.

Nu er der bare tilbage at drømme videre og forhåbentlig komme afsted snart! Jeres tur: Hvor i verden drømmer I om at besøge?

10 destinations in the world I want to visit

English: All though I am quite lucky, already in my 21 years on this earth, haven travelled and experienced so many amazing places on this earth, this world is still so big that there are, of course, countless places I yet have to experience, and I figured I have to cut it down to a list of my top 10 dream destinations I want to visit the most. My list of 1o destinations is a mix of big cities filled with life and culture, ancient cultural treasures and gems, magnificent nature and exotic islands surrounded with turquoise water.

10 destinations in the world I want to visit:

♥ Tel Aviv, Israel – Contradictions meet in the city of Tel Aviv, where the culture and night life turn Tel Aviv in to a city that never sleeps. In Tel Aviv everything from a different culture, religion, good food, nature, and architecture can be experienced.

♥ Saint Petersburg, Russia – Magnificent buildings everywhere – even the metro stations should be absolutely beautiful.

♥ Vietnam – Just to be able to eat Vietnamese street food all day long is actually reason enough for me to come here, but besides from that Vietnam should have the kindest people and magnificent nature sites.

♥ Maldives – Pure relaxation, crystal clear turquoise water, palm trees and fresh coconuts – what more could one ask for?

♥ The West Coast in USA – there are so many things to see here – from the city life of Los Angeles, Las Vegas and San Francisco, to the national nature parks of Death Valley, Yosemite, and Grand Canyon…

♥ Tanzania, Africa – to go on a safari in Africa has been on my bucket list since forever, and especially Tanzania caught my attention after reading a novel about it.

♥ Rio de Janeiro, Brazil – carnival, samba dancing, drinks, happiness and major sight seeing are some of the things one can experience in the amazing city of Rio de Janeiro.

♥ Melbourne, Australia – hipsterness at its highest – flat whites, Aussie brekkie, hip cafes, young people, fun and beaches. I think life is fun and easy in Melbourne, and I definitely want to go one day to experience the Australian lifestyle.

♥ Petra, Jordan – Petra is an ancient, archaeological city in Jordan carved in rocks and is also on the list of the new seven wonders of the world, and it is absolutely stunning.

♥ Tokyo, Japan – Tokyo is one of the biggest cities in the world, but Tokyo is probably also the city with the weirdest and most different traditions and things like a high use of vending machines – there is practically a vending machine for everything!

Now it is your turn! Where do you dream of going?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments

 1. Tina
  5. November 2015 / 20:21

  Du har ret omkring Tel Aviv. Jeg bor her i Israel og Tel Aviv er favoritbyen. Skøn mad, strande, mad og natteliv. Bliver aldrig træt af den by. Og så er der jo Jerusalem, Det Døde Hav osv. Min søn er forresten lige flyttet til Berlin dvs. han skal afsted igen denne gang for ubestemt tid. Glæder mig til at besøge ham OG byen!

  • Caroline
   Author
   6. November 2015 / 14:08

   Lige præcis, jeg MÅ afsted til Tel Aviv snarest muligt! Og hvor heldigt at din søn flytter hertil, så har du jo en god undskyldning for at komme på besøg ofte 😉

en_USEnglish