Striped outfit in Berlin

whQtJPyxbRVat0HjN4noJmNFArAaJ_ZbZJqklVR5O9Y,eRyklXdEsVvFyNSLUmuusrwUAEPZjvSdmVJqTHAUNeM tuvuVHpvBMeIsYcCadcdQwNSITCOpg0eyvJ4eOIg7_E,qsxHaoRGBhNKxlc-k9VkqaplgLJpKCYHSfZUapF74aQ Striped asos outfit silverstories outfit silverstories caroline sølver silverstories berlin outfit

Photos by Garcia Photography Berlin Outfit: Asos

Så er jeg tilbage med endnu en gang outfit-billeder fra Berlin. Jo, det var lidt koldt med bare ben, men hvad man ikke gør for gode billeder 😉 Udover det er mit nye Asos-sæt perfekt til vinter, hvor jeg har planer om, næste gang jeg skal have det på, at smide et par strømpebukser på inden under, så jeg kan holde varmen i kolde Berlin.

pWIzpZWsG0MAHrH-KA9oOc_YpugIO9p46hDk9Ss6kIA,eaIV3icyCcbfoz1aPRzRNg6XVofS5LSPkzKRQLe34Dk karl marx allee berlin fashion blogger outfit in berlin caroline sølver outfit 70ies striped outfit

English: Outfit in Berlin.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish