Halloween Party at the Soho House Berlin

Roy liechtenstein costume

Halloween Berlin Soho House

Halloween at the Soho House Berlin

Roy Liechtenstein Halloween Inspiration Costume Make up

Jeg fejrede ikke halloween, da jeg var yngre, men de sidste par år har den amerikanske tradition virkelig indtaget Europa, så de fleste fejrer den og klæder sig ud. Sidste år til halloween var jeg til fest på White Trash i Berlin, og det var fuldstændig vanvittigt. På den gode måde. Folk var nemlig klædt helt vildt ud, og det var faktisk uhyggeligt.

Fordi min kæreste er amerikaner, skulle vi selvfølgelig fejre halloween i år. Det gjorde vi ved at samle nogle venner og tage til middag og halloween fest i Soho House i Berlin. Her var der et planlagt tema; enchanted forrest, men ikke alle holdt sig til dette. Heller ikke mig selv – jeg var nemlig klædt ud som en tegneseriefigur med inspiration fra popart-kunstneren Roy Liechtenstein. Selvom jeg virkelig ikke er skarp til at lægge make up, kastede jeg mig ud i projektet, og efter min mening blev det endelige resultat faktisk vellykket. I løbet af aftenen fik jeg mange komplimenter og kommentarer, og der var også nogle der sagde, at jeg nok skulle gå til lægen og få mit helbred tjekket! 😉 Soho House var sjovt som altid, og det bedste ved det var at se alle de andre gæster og deres udklædninger. Min personlige favorit var en pige, er var klædt ud som Edward Scissorhands!

Hvordan fejrede I halloween og var I klædt ud?

Halloween Party Soho House Berlin

Roy Liechtenstein Halloween

Halloween Berlin

English: While I didn’t celebrate Halloween as a kid, the American tradition has gotten very popular in Europe the past years. Last year I celebrated Halloween at White Trash, which was a crazy experience – mostly because of the other people who attended and their crazy, creative and very scary outfits.

I am now dating an American, so of course we had to celebrate this year. We got some friends together and joined the dinner and Halloween party at the Soho House in Berlin. The theme was Enchanted Forrest, but not everywhere stuck to this theme – not even myself. I was dressed as a comic figure with inspiration from Pop art artist Roy Liechtenstein. Taken into consideration that I am not a pro and lacking quite a lot of make up skills, I did the make up myself, and it actually ended out quite successful, I think, and throughout the night I also got some comments and compliments, and some people also advised me to go to the doctor for a check up, haha. The Soho House was fun as usually, and they did a great job with decoration the place with trees, leaves and spider web as was it a real enchanted forrest, and the best part was watching the other guests and their great costumes. My personal favorite was a girl dressed up as Edward Scissorhands.

How did you celebrate Halloween and were you dressed up?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish