Winterdorf // Christmas market at Badeschiff in Berlin

Winterdorf Berlin Silverstories Blog

Winterdorf Berlin Christmas market at Badeschiff

Som altid skriver jeg gerne på bloggen, når der sker nye, spændende ting i Berlin, og dette er præcist hvad indlægget her skal handle om i dag. Mange af jer kender sikkert allerede Badeschiff, en pool der er sunket ned i floden Spree i Berlin, og som er et af de mest populære steder at hænge ud om sommeren, når byen bliver rigtig varm og solen skinner. Desværre er poolen lukket om vinteren, men ikke desto mindre holder området omkring i år åbent, da de for første år holder julemarked! Et julemarked der er en del sejere og anderledes end de klassiske julemarkeder, Berlin ellers har at byde på.

Jeg tog sidste uge hen og tjekkede området ud, og det tegner allerede godt. Winterdorf som er titlen på markedet, har bygget de sødeste, klassiske, små, røde julehytter, hvor der vil foregå forskellige aktiviteter. I nogle af hytterne vil der være street food fra udvalgte street food-boder, som allerede er kendte fra adskillige af Berlins andre street food markeder. Folkene bag Winterdorf har samlet nogle af de bedste; heriblandt kan nævnes Chai Wallahs, Fräulein Kimchi og Bourbon Dogs. Der er altså mulighed for at prøve mad fra hele verden hos Winterdorf.

Winterdorf vil være åbent fra den 5. november til den 23. december, hvilket giver rig mulighed for at nå forbi enten i november eller december, om man fast bor her eller bare skal et par dage på ferie med Berlin som destination.

Udover god mad, har Winterdorf også sørget fra andre aktiviteter – der vil være en skøjtebane, hvor man kan leje skøjter, og hvis man har sine egne, er banen gratis at bruge. Derudover vil der også være en curlingbane og forskellige små juleværksteder, hvor man kan være kreativ og hvem ved – måske her bygge eller lave julegaver til ens kære? 😉

Winterdorf – deltag i Facebook event her.

Eichenstraße 4, 12435 Berlin

5. november – 23. december

f3510dbf5090d806b2097a2e76d88404

Pic source. This is how the Badeschiff and the surrounding area look in the summer time.

Winterdorf berlin

Winterdorf Berlin Christmas Market

English: You know how I always update you when I know about something cool in Berlin happening, and this is exactly what is up today. I am sure most of you already know Badeschiff, the pool that is sinked down in the river of Spree in Berlin, the hip place to be in summer time, especially on those way hot Berlin summer days! Unfortunately (which makes total sense, the pool is closed off in the winter time…) None the less, the area in which Badeschiff is located called Arena Berlin, will be open this Winter! Why? Because they are having an awesome winter / Christmas market this year that opens on Thursday the 5th of November! Yay! I went last week to check it out, and it looks so cool. Imagine classic, Christmas style – cute little huts mixed with the hipster feeling of Berlin and this exact location.

Winterdorf is the title of the Christmas market and it will run from the 5th of November – 23rd of December, so everyone will have time to come by and check what this cool Christmas market has to offer. Winterdorf has collected some of the very best street food vendors, and they will be there to serve the hungry guests the best street food from all over the world. Those include: Chai Wallahs (Indian and SO yummy – I went to try their recently opened restaurant in Wienerstraße and I can only recommend it, Bourbon Dogs and Fräulein Kimchi – and many more.

Besides from delicious street food, Winterdorf has also made sure that there will be enough things to do. They have a curling rink, an ice skate rink (which I am so excited about!), where guests can also rent ice skates. It is free to go on the skate rink if you bring your own skates. Also, there will be different booths where guests can bring their creativity and craft things – maybe this could turn out to be a possible christmas present for a family member?

Winterdorf – see Facebook event here.

Eichenstraße 4, 12435 Berlin

5th of November – 23rd of December

 

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments

 1. Tina
  5. November 2015 / 20:13

  Skøn blog du har og fede tips til Berlin. Ville lige spørge om det er mig der ikke kan få øje på noget – hvis jeg går ind under kategorien Berlin kommer dette indlæg frem men ingen mulighed for at scrolle videre til næste indlæg med tagget Berlin og kun det ene indlæg på siden. Er det mig der er blind 😉 ?

 2. Tina
  5. November 2015 / 20:18

  Så nu fandt jeg ud af at navigere på siden. Det var mig der var blind og som tidligere sagt SKØN blog!

  • Caroline
   Author
   6. November 2015 / 14:07

   Hej Tina, tusind tusind tak for dine rosende ord, det gør mig så glad!!! Mange hilsner fra mig.

en_USEnglish