Big news – I am publishing…

Silverstories blog guidebog om Berlin

Oberbaumbrücke photoshoot berlin

caroline soelver pink dress

Caroline silverstories in big pink dress

Caroline Sølver udgiver guidebog om Berlin

Close up caroline silverstories

Adlinks: Dress, shoes. Photos: CaTe Photography. Make up and hair: Kristina Neuhäuser Hair&Make Up

De sidste par uger har jeg arbejdet på et spændende projekt og også teaset lidt om det på Instagram, og jeg er nu endelig klar til at løfte sløret for, hvad jeg har gang i! Den store nyhed er, at jeg er i gang med at udgive en bog. Nemlig en guidebog om Berlin! Den første udgave vil være på dansk og blive udgivet i et begrænset antal fysiske bøger og ellers kunne købes som e-book på nettet. Jeg er så glad og spændt, især fordi jeg har arbejdet længe og hårdt på guidebogen, og det at skrive og udgive en bog, har altid været en af mine store drømme.

Da jeg flyttede til Berlin, begyndte jeg at samle på guidebøger om byen, fordi jeg ville se og opleve alt, hvad byen havde at byde på. Jeg fandt imidlertig ud af, at der manglede en slags guidebog om Berlin. Nemlig en guidebog, der henvendte sig til folk, der allerede har besøgt byen og nu leder efter en guide, der stikker dybere og beskriver ukendte og hemmelige steder, lokale favoritter og skjulte perler. Derfor begyndte jeg at skrive min egen udgave, der skulle dække dette tema.

Jeg er heldig at have fantastiske mennesker, der arbejder sammen med mig for at gøre bogen til virkelighed, for at udgive en bog er ikke bare at skrive – det er sådan noget man lærer, når man kaster sig ud i et sådant projekt 😉 Disse billeder er taget af dygtige Catharina, og hvem ved, måske vil disse billeder også dukke op i bogen? Jeg håber, at I synes, mit projekt og min bog lyder fedt!

Caroline Solver publishing guidebook about Berlin

Silverstories guidebook Berlin

Sun and big pink dress outfit

sun in berlin

Sun silverstories outfit

English: The past weeks I have been working hard on a secret project that I am finally ready to reveal for you! The big news and the secret project are: I am publishing a book. Yes, a guidebook about Berlin. The first edition will be in Danish, and I will print out a limited amount of books to buy, and for the rest it will be available to buy as an e-book. I am so excited, and I have been working hard for this to become a reality for a long time.

When I first moved to Berlin, I started collecting guidebooks on the city and it dawned on me that something was missing – a guidebook that focused more on people that have already visited Berlin and are now looking to go deeper and find underground secrets, hidden gems, local favorites and such. That is why I started writing my own guidebook which is now, after living 2,5 years in the best city in the world, finally turning into reality. Furthermore I have always dreamt about writing and publishing a book, ever since I was a little girl. I am definitely thinking about translating the book into English, especially if people request it.

I have great people working by side with me, and publishing a book has a lot of aspects and things to consider, so I am really happy to have all these talented graphic designers and photographers helping me.

The photos here are shot by Catharina, and maybe one or two of these pictures will also appear in the guidebook… 😉

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 Comments

  • Caroline
   Author
   9. November 2015 / 23:40

   Thank you so so much <3 <3 <3 I am so happy and excited!

 1. Nicoline
  10. November 2015 / 9:02

  HVORNÅR KOMMER DEN????

  • Caroline
   Author
   11. November 2015 / 3:19

   Hurtigst muligt <3

en_USEnglish